The spirit of Pink Floyd show Magyarországon

The spirit of Pink Floyd show Magyarországon

Egy Pink Floyd Show, amelynek maguk a legendás tagok is szívesen részesei lennének! A The Spirit of Pink Floyd Show a világon az egyetlen olyan előadás, amelyről az eredeti Pink Floyd két tagja, Roger Waters és David Gilmour is úgy nyilatkozott: ők sem lennének jobbak!

 

A The Spirit of the Pink Floyd Show nemrég érkezett haza a teltházas előadásokból álló Japán turnéjáról, de nemcsak az ottani közönséget, hanem az egész világot megrengették. A csapat két Pink Floyd tribute zenekarból, az Off the Wall-ból és a Think Floydból alakult, és ennek megfelelően méltóan adózik a legendás együttes hírneve előtt. A Pink Floyd hazájából származó kilenc zenész olyat produkál a színpadon, hogy a jelenlévők a legtöbb esetben valósággal szétszedik a házat.

 

 

A fiúk Nagy-Britannia legjobb zenészei közé tartoznak, így nem csoda, hogy leszakad a ház, amikor belecsapnak a húrokba! A show alatt elhangzanak a legnagyobb világslágerek, a Pink Floyd Meddle, Dark Side of the Moon, a The Wall, a Division Bell című lemezeiről. A zenei élményt az egyedülálló világítás és fénytechnika teszi teljessé. Ez az a show, amelyet a régi, és az új rajongók sem hagyhatnak ki!

 

A különleges show most hazánkba érkezik; a magyar rajongók 2009. szeptember 27-én, a debreceni Főnix Csarnokban, 2009. szeptember 28-án pedig a Budapest Sportarénában láthatnak.

pink floyd

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark