Sugárzó hangulat a megújult KA világában

Sugárzó hangulat a megújult KA világában

A KA International legújabb, 2010-es katalógusának egyik szövetkollekciója végre a nagyközönség számára is elérhetővé vált. Az új KA image egyik célkitűzése, hogy most már nem csupán a szebbik nem kedvében járnak a tervezők, hanem gondolnak azokra a férfiakra is, akiknek fontos, hogy otthon milyen környezetben élik mindennapjaikat.

 

Ennek megfelelően az Arquitectura szövetkollekció komoly, férfias és meleg színekkel kápráztatja el a vásárlókat. Az Arquitectura szövetkollekció lehetővé teszi a KA International számára, hogy a belsőépítészet iránt egyre jobban érdeklődő férfi közönséget is megszólíthassa. Ez a kollekció a megújult KA erősségeit és vízióit tükrözi vissza. A kollekciót olyan helységek ihlették, mint a padlástér – széles és világos, egy kis indusztriális beütéssel. Tökéletesen illeszkedik világpolgári és városi környezetbe is. A leginkább uralkodó színek az Arquitectura szövetkollekcióban az antracit szürke és a bézs. Ez egy komoly, férfias, de ugyanakkor barátságos és meleg színekkel rendelkező szövetkollekció. A szövetkollekción belül négyféle anyag választható az ízlésknek és hangulatnak megfelelően.

 

skyline

A Skyline 100 % pamutból készült anyag fő szerkezetét az építészeti körvonalakban megrajzolt, gazdag alapú, avantgárd városok jellegzetességét visszaadó siluettek adják, mint Dubai, London, Berlin és Madrid. A méretre vágható kollekció alkalmas kárpitozásra is. Ez a design eredeti és hangsúlyt kap bármilyen környezetben. Ennek a kollekciónak a nagy előnye, hogy kimosható.

 

A Bankside szintén 100 % pamutból készült kárpitozásos anyag. A skót szövet már klasszikus darabnak számít és újjászületését éli a belső építészetben. A szürke, bézs és krém színek kombinációjával elérhetjük, hogy a helyiségek elegáns és komoly légkört sugározzanak.

 

A Jumeriah kollekció egy remek, egyszerű kárpitozású anyag sajátságos hering csontos motívummal és egy puha, hajszálnyi ragyogással. Antracite és bézs színekben kapható. A Castellana pedig túl a természetes alapú színeken nagy csíkokkal egészíti ki a kollekció fő színeit, a bézst és az antracitotFérfi legyen a talpán, akik ezek közül az anyagok közül egyértelműen ki tudja választani a legszebbet!

 

A KA International kollekciói, anyagai között található függöny, takaró és bútordekorációs anyagok, szikrázó színárnyalatok, klasszikus és modern minták, geometriai formák egyaránt.

 

Kapcsolódó cikkek:

Watercolours – A KA új kollekciója

Art Nouveau – Szokatlan színkombinációk harmóniája

Rend a lelke mindennek! – Takarítási tippek a Takarítás Világnapja alkalmából

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark