Trendi kismamaruhák – fotókkal

Trendi kismamaruhák – fotókkal

Divatosan öltözködni áldott állapotban is lehet. Bár ilyenkor fontos a kényelem, a rugalmasság, s előtérbe kerülnek a természetes alapanyagú ruhák, azért mégis érdemes megtekinteni, hogy milyen trend és mik az újdonságok a kismamaruhák terén.

 

Szinte minden nő másképp éli meg a várandós hónapokat: van, aki harmonikusan, más mindig éhesen, s van olyan is, aki már gyakorlott, rutinos szülőként. A hosszúnak tűnő, ám gyakorlatilag mégis rövid 9 felkészülési hónap alatt a nők testben és lélekben egyaránt változnak: nő a pocak, tágul a medencecsont, így a lehető legkényelmesebb és legrugalmasabb ruhákban célszerű gondolkodni. A kismama farmernadrágok éppen ezért ma már szabályozhatók, így akár egy pár jeansszel is át lehet vészelni a várandós hónapokat.

 

A legpraktikusabb azért talán mégis a leggings, mely nemcsak kényelmes és divatos, hanem védelmi funkciókat is ellát. Rugalmas anyaga révén, magasra felhúzva nemcsak melegíti, hanem védi is a pocakot. A farmer szerelmeseinek, már nemcsak a farmernadrág vagy a farmerszoknya létezik, hanem a nemrégiben divatban jött jeggings (ejtsd: dzseggingsz) is kiegészítheti a kismama kollekciót. Ez a vékony farmeranyagú cicanadrág gyakorlatilag olyan, mint a leggings, csak egy picit vastagabb, így még jobban melegít, amellett, hogy még divatos is. Viseld egyszerű pólóval vagy a kismama divatba is „betört“ tengerészcsíkos matrózruhával, mely most igazán csinos és trendi.

 

Idén nyáron az egyszerű, visszafogott színek a meghatározók, így könnyen összefuthatsz bézs, púderos rózsaszín vagy halvány barack kismamaruhákkal. Alkalmakra a maxi ruha a nyerő, mely diszkréten eltakarja a pocakod.

 

S aki hisz a nevetésterápiában, annak az úgynevezett poénpólók ajánlottak. A különböző vicces, a baba jövetelére utaló kis üzenetek megmosolyogtatják a környezetet, s a pszichológusok bebizonyították, hogy lelkileg boldoggá teszik a kismamát (így a babát is). Készen is beszerezhetők, de talán mégis a személyre szóló, egyedi üzenetek a legjobbak, melyhez mindössze egy sima, pamutpólót kell beszerezni. Ajándékötletben szűkölködő, nonkreatív egyéneknek életmentő ötletként szolgálhat az ilyen vicces, nevettető, bohókás póló


Nézd meg képgalériánkat!
[smooth=id:348;]

Kapcsolódó cikkek:
Babatáplálási szokásokról – Etetni, de mivel?
A legkellemesebb trimeszter
Tiszta vizet a mamáknak és a babáknak!

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark