Autumn Paisley – melegséget árasztó kollekció a hideg őszi napokra

Autumn Paisley – melegséget árasztó kollekció a hideg őszi napokra

Az ősz beköszöntével hidegebbre fordul az idő, és lassan visszahúzódunk az otthon nyugalmába, ahol a megfelelő színek kiválasztásával sokkal kellemesebbé tehetjük a hűvös hónapok mindennapjait. Apró varázslat csupán a színekkel, de a KA International őszi szövetkollekciója melegséget varázsolhat körénk.

A KA International legújabb szövetkollekciója az Autumn Paisley, mely barátságos melegséggel tölti meg a környezetünket, ami a hideg idő beköszöntével otthonunkban való begubózásra csábít. Ez egy klasszikus és elegáns kollekció tradicionális motívumokkal és színekkel. Tökéletes ahhoz, hogy olyan teret teremtsünk magunk körül, mely kerüli a fényűző pompát.

A kollekció megalkotóit az ősz színei inspirálták. A zöld, piros és kőszürke árnyalatai a leghangsúlyosabbak. A kollekció középpontjában a kasmír anyag áll, és egy rendkívül elegáns, keleties hatást keltő motívum a főszereplője. Bár ezt az anyagot eredetileg függönynek tervezték, jó ellenálló képessége és minősége miatt kárpitanyagként is kiválóan megállja a helyét. Pozitív tulajdonsága többek között, hogy könnyen mosható. 

 

Carrey – Zsenília hatású jacquard kárpit. Ezt a designt a hagyományos kasmír motívumok ihlették. A kifordítható anyag zöld és piros színekben is kapható, mely így számtalan dekorációs lehetőséget rejt magában.

Boteh – Ez az eredeti csíkozás könnyedséget hoz a kollekcióba. Bármilyen fajta kárpitozott bútorral tökéletes párost alkothat.

Mankolam – Jacquard struktúrájú kárpitos anyag. Ez a design jól kombinálható az előzőekben bemutatott két fő mintával. Ez egy világos, kifordítható anyagtípus, ami lehetővé teszi, hogy kárpitozáshoz is jól használható.

Ezeken felül még több különböző anyaggal találkozhatunk a kollekcióban. A Panyab egy szintén kimosható, sokoldalú, semleges színű, a Mumbai pedig jacquard struktúrával bíró, megtévesztő mintázatú anyag, mely két fajta kombinációban is kapható, a klasszikus egyszínű zöldben, vagy a pirossal kevert merészebb árnyalatban. Szintén tökéletesen kombinálható a kollekció többi darabjával. A Haryana egy kimosható dívány anyag, mely nagyon sokoldalú, többek között kárpitként is használható. A piros varrású speciális design kontrasztot mutat a semleges színű háttérrel.

Kapcsolódó cikkek:

Magyarországon a legújabb nemzetközi lakástextil trendek

Sugárzó hangulat a megújult KA világában

Art Nouveau – Szokatlan színkombinációk harmóniája

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark