Zsanett az ország Szuperdadája

Zsanett az ország Szuperdadája

A LifeNetwork TV saját gyártású valóságshowban kereste Magyarország legszuperebb dadáját. A Ki lesz az ország Szuperdadája című műsorban öt héten át kilenc dada és számos nevelési módszer csapott össze. A nézők pedig döntöttek: a versenyt a mezőny legfiatalabbja nyerte!

zsanettCzet ZsanettA LifeNetwork TV márciusi reality-jében három – különböző magatartásbeli problémával megáldott – rosszcsont tesztelte a dadajelöltek képességeit. Málna (3) szélsőséges hisztijével, Áron (4) agresszív viselkedésével, számítógép-függőségével és káromkodásával, Zétény (3,5) pedig kóros étvágytalanságával adta fel a leckét. Az első körben a gyerekek zavarták haza a számukra nem túl szimpatikus dadákat, utána viszont a nézők dönthettek. Több tízezer szavazó végül az óvodapedagógus-tanuló Czető Zsanettet választotta „Magyar Szuperdadának”. Ő volt egyébként a mezőny legfiatalabb tagja, mindössze 19 éves. Saját gyermeke még nincsen, szabadidejében egy játszóház csöppségeit muzsikálással szórakoztatja.

Nem számítottam arra, hogy meg tudom nyerni a versenyt, hiszen nincsen olyan sok gyakorlati tapasztalatom. Szerintem a nézőknek a játékos módszerem tetszett. Ha probléma adódott, figurákat keltettem életre, és velük játszva bírtam rá a srácokat a változtatásra. Amikor „lemegyek” az ő szintjükre, jobban figyelnek rám” – árulta el titkát Zsanett.

A megtisztelő cím mellett Zsanett egy két személyes wellness hétvégét nyert, ahol kipihenheti fáradalmait. A jövőben pedig a Life.hu női portál érdeklődőit látja el hasznos gyereknevelési tanácsokkal.

Kapcsolódó cikkek:

Szuperdada kerestetik

Nehéz sorsú édesanyákat támogattak a hírességek – fotókkal

Elindul a Disney Junior – új televíziós élmény ovisoknak

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark