Személyes ajándék ballagásra: torta

Személyes ajándék ballagásra: torta

A ballagási ajándékok igen széles skálán mozognak; a rokonok nagyon ki akarnak tenni magukért, és roppant sokat érő tárgyakkal lepik meg az ünnepeltet. Mobiltelefontól laptopig, arany ékszertől egészen az autóig mindennel lehet találkozni, ám ezek nem igazán személyre szóló ajándékok. Pedig néhány ezer forintból például remek tortákat lehet készíttetni, olyan motívumokkal díszítve, amelyek az ünnepelt szívéhez közel állnak.

Az utóbbi években hatalmas családi ünneppé váltak a ballagások, függetlenül attól, hogy általános- vagy középiskolából ballagott a diák, netán lediplomázott. A hozzátartozók azonban az ajándékozás során inkább az anyagi értéket és nem az egyediséget tartják szem előtt. Szerencsére kezd divattá válni, hogy ballagásra tortát is kap az ünnepelt, amit egy-egy rá jellemző díszítéssel igazán személyessé lehet tenni.

„Egy ideje azt tapasztalom, hogy egyre népszerűbb ballagási ajándékká válik a torta. Ez azért is kedves meglepetés, mert az ünnepelt kedvenc tantárgyára jellemző motívummal, az iskola logójával, vagy minden olyan figurával díszíthető, ami a ballagót és az iskolát összeköti. Amellett, hogy ez egyedi ajándék, ami biztosan megmelengeti a diák szívét, még inkább emlékezetessé, ünnepivé teszi az alkalmat, és nem utolsó sorban finom is” – mondja Barabás Csilla cukrász, az Édes Gyömbér Cukrászda tulajdonosa, a BellaCafe.hu szakértője.

Nézd meg a ballagási tortacsodákat!

[smooth=id:536;]

 

DSC_0081

Barabás Csilla cukrász, a BellaCafe.hu szakértője.

Édes Gyömbér Cukrászda, Budapest, IV. ker., Galopp u. 2.

www.edesgyomber.hu

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Mosolycukrászda Káposztásmegyeren – videóval

A Dior divattervezője macaron-kollekciót készített

A Somlói galuska lett Magyarország Kedvenc Süteménye

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark