A Mikulás idén világsztárokkal ünnepel

A Mikulás idén világsztárokkal ünnepel

A Mikulás már 10. alkalommal várja a kicsiket és nagyokat az ország különböző pontjain, hogy egy igazán különleges meglepetésekkel lepje meg őket. A jubileum alkalmából a megszokottaktól eltérő programok várják a gyerekeket.

kepA gyerekek egyik legkedveltebb ünnepe a Mikulás, hiszen a kedves, öreg bácsi minden kívánságot teljesít. Ennek apropójából jött létre a Mikulás-show, ami évről-évre különleges meglepetésekkel, program különlegességekkel várja a kicsiket. Találkozhatnak a Mikulással és két segítőjével, Huncuttal és Fecsegővel, akik vicces természetükkel és állandó bajkeverésükkel mindig mosolyt csalnak az arcokra.

Mikulás showA Mikulás-show idén is december 1-jétől egészen Karácsonyig várja a kisgyerekeket, Budapest és az ország különböző pontjain. December 3-án és 4-én az Aréna Pláza ad otthont a Mikulásnak és barátainak, hogy mesékkel, ajándékokkal és édességekkel lepjék meg a kíváncsiskodókat, és persze a Télapóval való fényképezkedés sem maradhat el.

Az idei műsor különleges lesz: mindenki számára ismert világsztárok fognak bejelentkezni az élő show-ba a Mikulás rezidenciájáról, akik garantáltan nevetést fognak okozni a gyerekeknek. Emellett a Télanyó is szót kap, akit nem más fog alakítani mint a Harry Potter filmekből ismert magyar hang, Kállay Ilona.

A Mikulás-show-n a Télapó és barátai tánccal, zenéléssel, ajándékokkal, hóeséssel és rengeteg meglepetéssel várják a kicsiket, hogy igazi karácsonyi hangulatot varázsoljon.

DSC08837

A Mikulás -Show megrendelhető: 06-70 364-1279, www.mikulasshow.hu

Szerző: Ambrus Anna

Kapcsolódó cikkek:

Télapó expressz indul a vasúttörténeti parkba

Diótörő karácsonykor – Szentpétervári Állami Balett

Karácsony a világban

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark