Szóljon életed filmzenéje, bárhol is jársz Valentin napon

Szóljon életed filmzenéje, bárhol is jársz Valentin napon

Biztos sokszor érezted már azt életed során, hogy egy csodás pillanathoz igazán dukálna valamilyen zenei aláfestés, akárcsak a filmekben. Gondolj csak bele, sétálsz hazafelé egy nehéz nap után, és megszólal a Beatles Hard Day’s Nightja, rossz kedved van a vonaton és vigasztalásképpen felcsendül Rihanna vagy Lady Gaga legújabb száma vagy éppen egy buliba tartasz, miközben mindenhonnan pontosan az a szám szól, amire múlt pénteken óriásit táncoltál a barátaiddal.

El tudnád viselni, ugye? Persze egy mp3-lejtászóval azonnal felcsendíthetjük életünk filmzenéjét. De mi történik akkor, ha éppenséggel többedmagunkkal élvezzük azokat a csodás pillanatokat? Életünk filmzenéjének lőttek… Pedig a csodás pillanatok többségét másokkal együtt éljük át. Hiszen ki ne sorolná ezek közé a párjával együtt átélt varázslatos perceket, órákat?

logi fekvo

Márpedig itt a Valentin nap, amikor rengeteg ilyen pillanatra számítunk. Kápráztasd el párodat, hogy egész nap egy romantikus filmben érezhesse magát, bármerre is jártok! Másold fel okostelefonodra kedvenc számaitokat – Valentin nap van, ne feledkezz meg egy-két romantikus számról sem – és vidd magaddal a Logitech Mini Boomboxot is, hogy a zene mindenhová elkísérjen benneteket! Az egészen kisméretű vörösszínben pompázó hangszórót könnyedén kabátzsebedbe vagy táskádba rejtheted, hogy bármikor előkaphasd, és másodpercek alatt mindenféle vezetékek nélkül összeköthesd telefonoddal Bluetooth kapcsolaton keresztül, és már szólhat is zene egészen kiváló minőségben – a többi már csak rajtad múlik!

logi fekvo2

Ha valamiért esetleg úgy hozná a sors, hogy nem lehetsz pároddal ezen a jeles napon, a Logitech Mini Boombox akkor is segít: hangosítsd ki vele a telefonod és beszélgessetek úgy, mintha egy szobában lennétek. Párodat tökéletes minőségben hallhatod, így biztos lehetsz benne, hogy az elsuttogott bókokat is tisztán hallhatod, és nem kell visszakérdezned.

Kapcsolódó cikkek:

A Heineken már tudja mi kell a férfinak?

Szívdobbanás eNJé

Valentin napi meglepetés

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark