Új otthonba költöztek az X-Faktor sztárjai

Új otthonba költöztek az X-Faktor sztárjai

Az X-Faktor felfedezettjei nemrég új otthonba költöztek. Muri Enikő igazi csajos hangulat megteremtésén fáradozik, számára a gyertyák teremtik meg a harmóniát. Az Apollo23 tagjai viszont lakásukban is a bulizásra, a közös programokra koncentrálnak.

Nemrégiben új lakásba bútoroztak az X-Faktor énekesei, melyet igyekeznek minél inkább saját igényeikre formálni. Enikő régi álma vált valóra a galériás albérlettel.

lakas allo„Mindig is galériás lakást szerettem volna, és végre találtam is egyet a belváros szívében. Mindenképpen “csajossá” akartam varázsolni, amit sok színes kiegészítővel meg is tettem, és mindig ég egy illatos gyertya, amikor csak otthon vagyok.” – mesél lakásának légköréről Muri Enikő. – „ A konyha elég pici, de a sok rohanás mellett nem is nagyon lenne időm főzni. A nappaliban sok személyes tárggyal veszem körül magam, de mégiscsak a fürdőszoba az én világom, hiszen sok időt töltök benne a készülődésnél. A galérián az ágyam van, egy nagy ruhásszekrény, meg egy kis éjjeli, ahol mindig az aktuális könyvem, és gyertya is van. Szeretem a színes dolgokat, mert feldobják a kedvemet egy szürkébb napon.” – teszi hozzá az énekesnő.

Az Apollo23 triumvirátusának tágas és világos lakása kellemes környezetet teremt számukra, legyen szó akár zenélésről, akár lazulásról.

„A konyhát szeretem nagyon mert ez a lakás központja, és itt szoktunk mindig összegyűlni a fiúkkal, megvitatni mindent, és a nagy házibulik is innen indulnak. Mindhármunknak külön szobája van, ami teret enged különböző egyéniségüknek. Én szeretem a füstölőket, és a könyveket.” – mesél személyes kedvenceiről az együttes Tomija.

„Az én szobám világosnak mondható, bár barna bútorokkal rendeztem be. Nekem fontosak a kiegészítők, sok ékszerem (órám, láncom) van. Ezek praktikus tárolása nem egyszerű, a polcaim tele vannak kis dobozokkal.” – meséli René. – „Az enyém a legnagyobb szoba, úgyhogy sokszor gyűlünk össze ott beszélgetni, vagy zenélgetni. A gitárom központi helyen van a szobában, hogy mindig kéznél legyen.” – veszi át a szót Tibi. – „Szerencsére az egész lakás, így az én kuckóm is nagyon világos. Ráadásul hatalmas erkélyünk van, ahonnan csodálatos a panoráma.” ¬– mondja az Apollo23 szépfiúja.

Muri Enikő és az Apollo23 tagjai igazán pörgős életet élnek, de szakítanak arra időt, hogy otthonukat minél kényelemesebbé formálják, hiszen itt töltődnek fel egy-egy nehéz nap után. Az énekesek biztosan ott lesznek a Lakáskultúra Élőben kiállításon. Így néhány különleges és vidám apróság valószínűleg otthonra talál Muri Enikőnél, a fiúk pedig erkélyükre szeretnének becserkészni hasznos kiegészítőket a tavasz közeledtével.

Kapcsolódó cikkek:

Lakásvásár és a legújabb lakberendezési trendek egy helyen

Egyedi faldekoráció az internetről

Lakáskultúra élőben tízezer négyzetméteren

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark