Hatalom, pénz, mocsok a VIVA Televízión

Hatalom, pénz, mocsok a VIVA Televízión

Kukkolás, karmok, karrier – és az ár, amit mindezért fizetni kell. Az áprilisban megújult VIVA Televízión bemutatkozó új sorozat, a Popland! és elszánt főszereplője, Carla lerántja a leplet a média irigyelt világáról, és paparazzi fotósként lencsevégre kapja a bulvár mocskos és romlott arcát, ahol a pénznél csak a hatalom fontosabb.

A sztori klasszikus dráma: a kisvárosi iskolás és szerelmes életet élő Carla izgalomra éhesen a nagyvárosi életre vált, és a Popland! online pletykamagazinnál lesz lesifotós. Azonban hamar szembesül azzal, hogy a vonzó felszín mögött csak gátlástalan hatalomvágy és mindent uraló pénzéhség rejtőzik.

popland_allo

Főnöke, Katherina Mclean igazi törtető hiéna, aki saját sikere érdekében mindenkin átgázol és bárkit tönkretesz: többek között Latin-Amerika ünnepelt rock sztárját, Ari Moralest. Carla lehetőséget kap, hogy bizonyítson a lapnál, és neki kell szolgáltatnia a botrány szagú, karrierjét derékba törő leleplező fotókat a zenészről, melyek aztán választás elé is állítják őt: szerelem vagy a karrier.

popland_ fekvo

A Popland! a médiavállalat első, teljes egészében Latin-Amerikában forgatott sorozata, és a Marcelo Camano és Claudia Bono által készített széria bátran nevezhető a latin-amerikai Gossip Girl-nek: buli, pia, karrier és szerelem a bosszú leple alatt.

Kapcsolódó cikkek:

Iszak Eszti párra lelt… és nem is egyre

Megmutatjuk Ákos új arcát

Tartalmi és arculati változások a VIVA Televíziónál – videóval

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark