Mesés kényelem a hálószobában – fotókkal

Mesés kényelem a hálószobában – fotókkal

A francia alváskultúra legrangosabb képviselője, a Treca Interiors Paris, új szintre emelte az alvás művészetét a Platinum Paris kollekció megalkotásával. A Platinum Paris ágyaival a kifinomult luxus és fényűző kényelem világába lépünk be. A folyamatos tökéletességre való törekvés, a minden részletében személyre szabható megoldások, az aprólékos kézműves munka és a legfinomabb természetes alapanyagok egyedülálló keveréke áll a Platinum Paris varázsának középpontjában.

A kasmír és teveszőr rétegek lehetővé teszik, hogy ágyában összehasonlíthatatlan meghitt melegség és lágyság ölelje körül. A len és bambuszrostok az ókor óta becsült olyan természetes anyagok, amelyek biztosítják a hűvös és az üdítő pihenést.

A Platinum Paris matracainak koncepciója az egyedi belső tűzésű, aszimmetrikus felfüggesztés. A különösen alkalmazkodó alátámasztás a téli oldalon megengedi, hogy mélyebben süllyedjen az ágyába és élvezze a teveszőr és kasmír melegét. A keményebb nyári oldal lehetővé teszi, hogy az ágy felszínén lebegjen és érezze a len és bambuszrostok frissességét.

A Platinum Paris kivételes kényelme inspirálta Anette Lang tervezőt a kizárólag ehhez a kollekcióhoz tartozó exkluzív fejtámlák megalkotásával. A Platinum Paris ágyai a testre szabott kényelem és elegancia igazi művészete.

Tekintsd meg képgalériánkat!

Kapcsolódó cikkek:

Farmerimádók bevásárló állomása – fotókkal

Új otthonba költöztek az X-Faktor sztárjai

Gazdagodott a hazai formakultúra

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark