Már Magyarországon is kapható a Gerovital Sun természetes alapanyagokat tartalmazó napvédő termékcsaládja, amely bio gránátalma-kivonatának és UV-szűrőinek köszönhetően óvja a bőrt a napozás során, véd a bőrrák kialakulásával szemben, de nem tartalmaz parabént, és mentes attól az oxibenzontól, melynek egészségvédő hatása vitatott.

A Gerovital Sun napvédő termékek különleges összetevője a bio gránátalma-kivonat. A flavonoidokban, gyümölcscukorban és ellagsavban gazdag összetevő nagy mennyiségű antioxidánst tartalmaz. Erősíti a bőrszövetet, és óvja a bőrt az idő előtti öregedéstől.

A Gerovital Sun napozótermékek egészségre nem ártalmas UVA- és UVB-szűrőket tartalmaznak. A körömvirágolaj csökkenti a gyulladásokat, nyugtatja és ápolja az érzékeny bőrt, az E-vitamin pedig segít megőrizni a bőr természetes szépségét és fiatalságát.

gerovital allo

A Gerovital Sun termékek nem tartalmazzák a napvédőkben gyakorta megtalálható, népszerű oxibenzon fényvédő szert, amely a legújabb tanulmányok szerint felboríthatja a szervezet hormonháztartását, továbbá sejtelváltozásokat és rákos megbetegedést okozhat. A Gerovital Sun krémek parabénmentesek és vízállóak.

gerovital fekvo

A Gerovital Sun termékcsalád tagjai között megtalálhatóak a hagyományos 6, 15, 20, 30 és 50 faktoros fényvédők, a kifejezetten gyermekek számára ajánlott napvédő tej, valamint a különleges védelmet nyújtó, öregedésgátló napozókrém arcra.

Kapcsolódó cikkek:

A napsütés az öröm forrása legyen – ne a kockázaté

Érezd jól magad a bőrödben!

Az aktív nyaralás lehet az életmódváltás első lépése

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ