Divatos felüdülés a Vögele vízparti kollekciójával – fotókkal

Divatos felüdülés a Vögele vízparti kollekciójával – fotókkal

Megérkezett a kánikula, és ilyen időben mi sem jobb, mint egy hatalmas csobbanás a vízbe, vagy a parton sütkérezés egy-két hideg koktél társaságában. Ez az életérzés ihlette a Vögele új, vízparti kollekcióját, így születtek meg a legújabb és legdivatosabb bikinik, fürdőruhák és kiegészítők.

Idén a letisztult, egyszerű minták hódítanak a divat minden területén, nem véletlen, hogy a Vögele is úgy tervezte meg nyári kollekcióját, hogy az passzoljon a mindennapi, utcai viseletekhez. A bikinik és fürdőruhák mintája és színvilága is ezt a trendet követi: a pasztellszínek olyan árnyalatai jelennek meg, mint a lila, a zöld és kék, mintájukban pedig az egyszínű, vagy geometriai formás a legjellemzőbb. Azoknak a hölgyeknek, akik merészebben szeretnének öltözni a strandon is, a leopárdmintás modellek a legalkalmasabbak.

Ebben a rekkenő hőségben a legjobb magunkra kapni egy egyszerű tunikát. Ez járt a Vögele tervezőinek fejében, amikor megalkotta beach-öltözékeit: az egyszerű maxiruhák lenge anyaga engedi szellőzni a bőrt, ráadásul trendi öltözékek is. Ezeknél a fazonoknál is meghatározóak a pasztellszínek: a sárga, a rózsaszín, a lila, és persze az örök kedvenc, a fehér. Az egyszerű mintáktól a csíkos modelleken át ez egyszínű ruhákig minden megtalálható a kollekcióban, így mindenki megtalálja saját ízlését.

A Vögele különleges kollekcióinak sorát gazdagítja az idei nyár nagy slágere, melynek stílusát Frida Kahlo festőnő ihlette. A művész ismert remek színválasztásairól, nem véletlen tehát, hogy ezek a modellek is a színkavalkád jegyében születtek. Letisztultabb darabjai egyszínűek: meghatározóik a lila, a zöld, a kék, és az örök divat, a fehér. A vadócabb vásárlók is találnak maguknak ruhákat a kollekcióban: a színes csíkos ruhák, blúzok és kendők mellett virágminta is ékesíti a modelleket.

Tekintsd meg képgalériánkat!

Szerző: Ambrus Anna

Kapcsolódó cikkek:

Hódítanak a természetes, pasztell színek a divatban

Hamarosan itt a nyár

Együtt adták arcukat a Vögelének a Cruz testvérek

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark