Meglepetésekkel és sztárokkal telt DJ Dominique szülinapja – fotókkal

Meglepetésekkel és sztárokkal telt DJ Dominique szülinapja – fotókkal

DJ Dominique a napokban ünnepelte születésnapját és ez alkalomból egy kis baráti összejövetelt szervezett. A bulin azonban meglepetések hada várta. Részt vett az eseményen Kozsó és kedvese, Nyertes Zsuzsa Marilyn Monroe bőrébe bújva, az     Apollo 23, az olimpikon Mohamed Aida, Heincz Gábor Biga és Sipos F. Tamás is.

Egy kis baráti összejövetelre voltak hivatalosak DJ Dominique közeli ismerősei a Morrison’s Ligetben, hogy közösen ünnepeljék meg a népszerű DJ szülinapját. Az este folyamán azonban meglepetések várták a lemezlovast. Kozsó és kedvese egy közös produkciót adott elő szülinapos tiszteletére, amit a szórakozóhely közönsége is nagyon élvezett.

Éjféltájban Nyertes Zsuzsa is megérkezett Marilyn Monroe bőrébe bújva a parti helyszínére. Előadta a híres szülinapi köszöntő dalt egy picit átírva, Happy Birthday Mr. Rezidens szöveggel. Ezen minden jelenlévő jót nevetett. DJ Dominique először nagyon zavarba jött a hirtelen feltűnt színésznő láttán, de aztán a színpadon már mosolyogva táncolt Zsuzsával.

A tortaevés után elhalkult a zene, várható volt még valami kis extra fellépő. Ekkor a színpadra lépett Kolozsi Krisztián, a híres Jacko imitátor és egy csak erre az estére készült koreográfiával lepte meg az ünnepeltet. Az összes meghívott a híres Jackson dalok hallatán táncra perdült.

A bulin hemzsegtek a hírességek. Eljöttek felköszönteni a lemezlovast az Apollo 23 tagja, az olimpikon Mohamed Aida, Heincz Gábor Biga, Sipos F. Tamás és a kerekesszékes, örökké vidám bloggerlány, Mosolyka is. DJ Dominique arcáról egész este nem lehetett letörölni a mosolyt, annyira meghatotta barátai figyelmessége és kedvessége. Az éjszaka során feltöltődve és boldogan állt a színpadra, hogy zenéjével szórakoztassa a bulizni vágyókat.

Tekintsd meg képgalériánkat!

[smooth=id:655;]

Kapcsolódó cikkek:

Tömegek érkeztek a Kábulatmentes Partira – fotókkal

Sztárok lépnek színpadra a kábulásmentes szórakozásért

Tejjel koccintanak a Sztárok a Tej Világnapján

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark