Tarts koncertet a lakásodban a zene világnapján

Tarts koncertet a lakásodban a zene világnapján

Mindannyian szeretünk koncertekre járni és élvezni kedvenc énekesünk vagy együttesünk számait. Azonban a mindennapok során ritkán élhetjük át ugyanazt az élményt drága és nehezen összeszerelhető, monstrum méretű hangszóró-rendszerek nélkül. A Logitech a Zene Világnapjának alkalmából két olyan hangszórót ajánl, amivel bárhol-bármikor, akár a Volt fesztiválon, vagy épp a Liszt Ferenc Zeneakadémián érezheted magad, ráadásul a vezetékekkel sem kell bajlódnod.

A nyár a fesztiválok és a koncertek időszaka. De mit tehetsz, ha otthon ragadtál, és nem tudsz eljutni a legmenőbb fesztiválokra? A Logitech jóvoltából akár a szobádba vagy a munkahelyedre varázsolhatod a Volt Fesztivál vagy a Sziget legmenőbb fellépőit is. A Logitech Wireless Boombox segítségével kábelek és bonyolult hangrendszerek nélkül, otthonodban köszöntheted a Compact Disco-t vagy éppen a Carbonfools-t, kiváló minőségben.

logi fekvo3

Ráadásul a hangszóró dizájnos kialakításának köszönhetően könnyedén illeszkedik berendezési tárgyaid közé.

A nyár a nagy élményekről szól: emlékezetes strandolásokról, napozásokról, piknikekről és esti italozásokról. A Wireless Boombox kisöccsének, a Logitech Mini Boomboxnak köszönhetően, most ezeket az élményeket még aláfestő zenékkel is fokozhatod. Hiszen a méreténél fogva a fekete, fehér és vörös színben is kapható hangszórót könnyedén beteheted napozótáskádba, vagy akár a zsebedbe is. Ráadásul bármikor és bárhol előkaphatod, és a Bluetooth kapcsolaton keresztül vezetékek nélkül összekötheted a telefonoddal és már szólhat is a Nouvelle Vague. Majd azért figyeld az arcokat, amikor megszólal ez a mini-erőmű: a nagyokat megszégyenítő hangzásra és hangerőre képes.

logi fekvo6

Akkor sem kell aggódnod, ha a nyár barátaidtól távol ér: a Logitech Mini Boomboxodat kihangosító módba kapcsolva olyan minőségben telefonálhatsz barátaiddal, mintha ott lennének veled.

Kapcsolódó cikkek:

Hello médiakártya! Bye-bye porosodó médiabox!

A Logitech táblagép kiegészítők egész garmadáját kínálja

Szóljon életed filmzenéje, bárhol is jársz Valentin napon  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark