Már több mint 12 000 elfogadóhelyen lehet felhasználni az OTP SZÉP kártyát, többek között a nagy nyári fesztiválok belépő jegyei is megvásárolhatók vele. Ugyanakkor a felhasználási lehetőségek széles skálájáról való tájékozódás mellett legalább olyan fontos, hogy mind az elfogadóhelyek, mind a felhasználók odafigyeljenek a helyes és biztonságos kártyahasználatra a nyári szezonban is.

Június végén kezdetét veszi a VOLT fesztivál és ezzel a hazai szabadtéri fesztiválszezon is. A Sziget Kulturális Menedzser Irodával kötött megállapodásnak köszönhetően az OTP SZÉP kártya birtokosai a szabadidő alszámlájukra kért juttatások segítségével belépőjegyet vásárolhatnak olyan eseményekre, mint a Volt fesztivál, a Balaton Sound, vagy a Sziget Fesztivál.

Az OTP Pénztárszolgáltató, a SZÉP kártya legnagyobb kibocsátójaként, a nyári szezonra és a fokozódó felhasználói érdeklődésre való tekintettel, néhány jó tanáccsal szeretné ellátni a kártyabirtokosokat illetve az elfogadóhelyeket.

Ne felejtsük el aktiválni a kártyánkat

A legfontosabb lépés, hogy amint kézhez kapta SZÉP kártyáját, aktiválja. Ez egy egyszerű folyamat, mindössze az OTP Pénztárszolgáltató ügyfélszolgálati telefonszámát (+361/3666-222) kell felhívni, és itt perceken belül lehetséges a kártya aktiválása.

SZÉP kártya a szálláshelyeken

Szállásunkért a Széchenyi Pihenőkártyát elfogadó szálláshelyeken fizethetünk mindhárom, a SZÉP kártyánkon található alszámlánkról. Vagyis a szálláshely alszámla mellett a vendéglátás-, valamint a szabadidő alszámlánk terhére is.

Ha nem a szálláshelyen egyenlítjük ki a számlánkat, hanem utazási irodában, vagy egyéb utazásszervező cégnél fizetünk be belföldi üdülési csomagra, akkor azt kizárólag a szálláshely alszámlánkról tehetjük meg.

Természetesen a vendéglátás- és szabadidő alszámlákról az eredeti rendeltetésüknek megfelelő étkezési, illetve szabadidő jellegű költések is fedezhetők.

A különböző kártyák elfogadása

Az OTP Pénztárszolgáltató, a könnyű és akadálymentes kártyafelhasználás érdekében idén tavaszig megkötötte a többi kibocsájtóval a kölcsönös elfogadást lehetővé tevő szerződéseket. Ugyanakkor fontos figyelembe venni, hogy ez nem jelenti azt, hogy az egyes elfogadóhelyeknél automatikusan fizethetünk mindhárom kártyával. Ehhez a hatályos jogszabályok szerint az elfogadóhelynek is szerződnie kell mindhárom kibocsátóval.

Ügyeljünk a biztonságra

Továbbra is fontos, hogy a munkavállalók odafigyeljenek kártyájukra, hasonlóan bankkártyájukhoz. Amennyiben észlelték, hogy OTP SZÉP kártyájuk elveszett vagy ellopták, haladéktalanul jelezzék azt az OTP Pénztárszolgáltató +361/3666-222-es telefonszámán, ahol lehetőség van azt letiltani, és új kártyát igényelni.

Bővebb információért hívja az OTP SZÉP kártya ügyfélszolgálatát a +361/3666-222-es számon, vagy keresse fel a www.otpszepkartya.hu-t!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ