Gyere és masszírozz egy jó ügyért a Balaton Soundon

Gyere és masszírozz egy jó ügyért a Balaton Soundon

A 2012-es Balaton Sound ismét színes programokkal kecsegtet és a Durex is igyekszik kitenni magáért. Július 14-én 15 órakor ismét minden kézre szükség lesz, ugyanis a Durex megkísérli megdönteni saját láncmasszázs-rekordját a Durex Playgroundon!

A részvétel idén ráadásul jócselekedettel is párosul. A Durex a résztvevők számával megegyező mennyiségű óvszert adományoz az AHA! Országos Szexuális és Mentálhigiénés Felvilágosító Program számára, hogy ezzel segítse munkáját, és közösen még szélesebb körben hívják fel a figyelmet a védekezés és a felelősségteljes szexuális magatartás fontosságára.

A jó ügy érdekében a rekordkísérleten ismét hazai hírességek is beállnak a sorba, úgyhogy akár Te is könnyedén testközelbe kerülhetsz velük. Segíts Te is, hiszen minél többen masszíroznak, annál több óvszert adományoz a Durex a felvilágosítással foglalkozó szervezet munkájához.

Balaton fekvo

Siess a helyszínre, hiszen az első ezer résztvevő idén is garantált Durex ajándékcsomagot kap! Számítunk Rád, úgyhogy kezeket a hátakra és induljon a masszázs!

Kapcsolódó cikkek:

Afrojack is érkezik a Soundra

Yonderboi csak 3 fesztiválon!

Avicii nyitja a Heineken Balaton Soundot

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark