Családi Nap jeltolmáccsal

Családi Nap jeltolmáccsal

Fenyő Miklós és Bergendy István is fellép az I. Színháznyitó Fesztivállal egybekötött Családi Napon, július 14-én, a Pólus Center parkolójában. Sokszínű felnőtt és gyermek programok, egész napos szórakozás várja az érdeklődőket.

Szívesen elmerülne Fenyő Miklós rock and roll világában, miközben a gyerekek lufit hajtogatnak? Szereti a musicaleket, operetteket vagy épp a könnyűzenei koncerteket? Izgalmas programokra vágyik a család, ön pedig éjszakáig ropná egy utcabálban? Akkor ne hagyja ki ezt az alkalmat: július 14-én egész napos, garantált szórakozás vár mindenkit!

Gyermekprogramokkal indul és pörgős utcabállal zárul a Pólus film-Színház rendezésében megvalósuló I. Színháznyitó Fesztivál és Családi Nap július 14-én. A kettő között koncertek, musical show, operett műsor, sportbemutatók, nyereményjátékok, gyermekelőadások és kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket.

Az apropó, hogy ősztől egy vadonatúj színház nyitja meg kapuit a Pólus Moziban. Igazi különlegesség ez, melyre az országban még sehol nem volt példa. A Pólus Mozi 2 terme professzionális színpad-, fény-, és hangtechnikát kapott, így születhetett meg a Pólus film-SZÍNHÁZ, mely immár gyermek és felnőtt előadásokkal, sőt, teljes bérletsorozatokkal is várja a nagyközönséget. A színház társulatának alapvető célja a nézők igényes szórakoztatása. Most, a Színháznyitó Fesztiválon bárki bepillanthat a készülő előadások kulisszatitkaiba és személyesen is találkozhat a Pólus film-SZÍNHÁZ társulatának művészeivel.

csaladinap fekvo

A nagyszínpadon délelőtt 11-től interaktív gyermekműsorok, rajzfilmdalok, és a Nefelejcs bábszínház várja a kicsiket, akik ezen a napon Süsüvel, a sárkánnyal is találkozhatnak Bergendy István jóvoltából. Lesz rajzverseny, lufihajtogatás, és arcfestés, a jótékonysági játékgyűjtő sátorban pedig a gyerekek megválhatnak feleslegessé vált játékaiktól, melyeket a szervezők összegyűjtenek és az önkormányzati óvodáknak ajánlanak fel.

A felnőtteket könnyűzenei koncertek, fergeteges musical show és operett műsor, továbbá utcabál várja. A rendezvényen fellép Fenyő Miklós, Fehér Adrienn, Jónás Andrea, Katz Petra, Zöld Csaba és zenekara, MC Kali, a 21 GRAMM zenekar, a GNM Színitanoda növendékei, a Roll Skate Boogie, és a Pólus film-Színház társulatának tagjai. A rendezvény műsorvezetője a tévésorozatból jól ismert színésznő, Mérai Kata.

A rendezvény további különlegessége, hogy a nagyszínpadon a műsorok jeltolmácsolás mellett zajlanak majd. Az infokommunikációs akadálymentesítés a Hallássérültek Kultúrájáért Alapítványnak köszönhetően jöhet létre. A Pólus film-Színház művészeti vezetője, Háda János és az alapítvány több éve jó kapcsolatban állnak egymással, és a színház működésének fontos szempontja, hogy a műsoraik- így ez a rendezvény is – az infokommunikációs akadálymentesítésnek köszönhetően mindenki számára élvezhetővé váljanak.

A rendezvényre a belépés ingyenes. Helyszín: a Pólus Center parkolója, 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.

Kapcsolódó cikkek:

Színháznyitó forgatag

Művészetek Hölgye – Palya Bea

Báthory Erzsébet – Új Legenda Születik

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark