Egymásnak feszült Sarka Kata és Szabó Zsófi – fotókkal

Egymásnak feszült Sarka Kata és Szabó Zsófi – fotókkal

Az idei nyár az olimpia jegyében zajlik, így hazánk sztárjai is megmérettették magukat egy igazán különleges eseményen. A Samsung Smart Sport a Gyermekekért kampány keretén belül a hírességek két csapatban, fiúk és lányok több fordulóban csaptak össze. Sarka Kata, Szabó Zsófi, Józsa Janka és Baronits Gábor, DJ Dominique, Walkó Csaba váltófutásban, egy olimpiával kapcsolatos kvízjátékban, valamint csocsóbajnokságon mérték össze erejüket.

A Smart Sport a Gyermekekért program keretein belül a Samsung 100 millió forint összértékű terméket adományoz a magyarországi gyermeksport-szervezetek számára. A vállalat kiemelten nagy hangsúlyt fektet a sport támogatására, hiszen tudja, hogy a gyermeksport a jövő sportsikereinek záloga. Budapesten a Magyar Olimpiai Bizottság, vidéken pedig a megyeszékhelyek polgármesterei segítenek hozzáértésükkel megtalálni azon gyermeksport szervezeteket, amelyek a leghatékonyabban tudják felhasználni a Samsung készülékeket.

Szabó Zsófi már hetek óta használja a Samsung applikációját, amivel már szép összeget gyűjtött össze a rendkívül sportos színésznő. Sarka Kata mindig nagyon szívesen segít, ha jótékonysági akcióról van szó, de ha az adomány gyermekeknek megy, még közelebb áll a szívéhez az ügy. Baronits Gábor világéletében sportember volt. Már alig várja, hogy elkezdődjön az olimpia és szurkolhasson kedvenceinek. Walkó Csaba számára a sport abszolút a mindennapok része, így boldogan vett részt a jótékonysági akcióban. DJ Dominique az egyik kiválasztott, aki futhat az olimpiai fáklyával az Egyesült Királyságban. Ő annyira komolyan veszi a jótékonyságot, hogy a londoni futása alatt eladja a kint megtett lépéseit és az így szerzett összeget a Down alapítvány kapja majd meg.  Egy lépése 1500 forint kikiáltási árról indul. Eddig ezzel az akciójával több, mint 1 millió forint gyűlt össze és még csak fel sem szállt a repülőre!

Az interaktív játékon a sztárok több körben mérkőztek meg egymással. Először egy váltófutáson vettek részt, majd olimpiával kapcsolatos kvízjátékban mérték össze tudásukat. Az utolsó feladatban pedig csocsóztak, amelyben az összes híresség egy perc alatt gyerekké változott. Kata és Zsófi, a két jó barátnő, hatalmas versengésben voltak a játék alatt, amin utólag mindketten nagyon jól mulattak. DJ Dominique-nak a játék közben meglepetésvendégei érkeztek, hiszen húga elhozta a lemezlovas két kétéves keresztgyermekét, az ikerpár Zsuzsit és Zolikát. A két picit mindenki körülrajongta, akik a nagyon élvezték a sztárok figyelmét!

Ez a vidám rendezvény remélhetőleg még több emberhez eljuttatja a Smart Sport a Gyermekekért kampány hírét és így még több pénzt sikerül gyűjteni az alapítványok számára.

Tekintsd meg képgalériánkat!

Kapcsolódó cikkek:

Megéri a sportba fektetni – OTP Alapkezelő

Sport és egészség Androiddal

Helló Jövő! Helló Smart TV

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark