Megállították a forgalmat a legdögösebb playmate-ek – fotókkal

Megállították a forgalmat a legdögösebb playmate-ek – fotókkal

Nem csak a férfiak készülnek a Magyar Nagydíj versenyhétvégéjére: az ország legdögösebb bombázói is rá vannak kattanva az autóversenyre. Olyannyira, hogy Budapest legforgalmasabb kereszteződésében megállították a forgalmat, és grid girl-ökké váltak, az autósok legnagyobb örömére.

Tévedés, hogy a nőket nem érdeklik a sportok. Remek példa erre öt gyönyörű Playmate: Fekete Tünde, Pintér Marianna, Bűti Bettina, Nyéki Noémi Virág és Ruzsnyák Anikó, akik évről-évre ellátogatnak a Nagydíjra, és persze az utána megrendezett afterparty-ra. A lányok megmutatták lelkesedésüket az utcán, ugyanis a forgalmat kissé megzavarva, falatnyi ruhákban játszottak grid girl-öket, hogy meginvitálják az autósokat a hivatalos afterparty-ra.

„Nagyon szívesen lennék a Nagydíjon grid girl: régi álmom, hogy egyszer Monte Carloban élőben nézhessem végig a futamot” – árulta el Fekete Tünde izgatottan, aki azt is bevallotta, hogy Hamilton a kedvenc pilótája. – „Minden évben kijárunk a hazai versenyre, ugyanis én imádom a sebességet, nagyon szeretek vezetni – ezt a sportot pedig nagyon izgalmas tartom. Sajnos eddig még nem sikerült eljutnom az afterparty-ra, de idén megyek a Symbolba, már egy hónapja erre készülök. Szívesen találkoznék a pilótákkal, ez is az oka annak, hogy ennyire várom a vasárnap estét.”

Bűti Bettina szintén kedveli a versenyeket, de őt is inkább a találkozás lehetősége vonzza valamely pilótával.

„Imádok minden autóversenyt: szívesen nézek rallyt és driftet is, de a Magyar Nagydíjat is minden évben követem. Örömmel megismerkednék a pilótákkal, ezért is megyek szívesen az afterpartyra – hátha lesz esélyem beszélgetni valamelyikükkel” – mesélte Bűti Bettina mosolyogva.

Tekintsd meg képgalériánkat!

Fotó: Juhász Tibor

Kapcsolódó cikkek:

A Magyar Nagydíj pilótái a Symbolban buliznak

Menetiránnyal szemben égetik a gumit Máriapócson

Bódi Sylvi kihívta Mark Webbert egy futamra

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark