Sony walkmanek a zene szerelmeseinek

Sony walkmanek a zene szerelmeseinek

Már kaphatók a boltokban a Sony legújabb hordozható audiokészülékei. A nyári walkmanmodellek trendi, praktikus és vékony kialakítással kerülnek a boltokba, így könnyedén helyet kapnak bármilyen táskában vagy farzsebben.

A Sony most megjelent walkmanjeinek általános jellemzője, hogy egyetlen feltöltés akár 36 órányi zenelejátszást tesz lehetővé. A színek és méretek széles választékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb készüléket.

Még több alkalmazás

Az F800 sorozaton az Android 4.0 rendszernek köszönhetően számos népszerű szoftver –köztük térkép, e-mail – elérhető. A részletgazdag hangzásvilágról az S-Master digitális erősítő, az MX5 Clear Audio technológia és az XLoud hangrendszer gondoskodik. A sorozat tagjai WiFi és Bluetooth csatlakozási lehetőséggel, valamint 3,5 colos multi-touch kijelzővel vannak felszerelve.

walkman fekvo

Még több nyugalom

Az E570 sorozat azoknak készült, akik szeretik kizárni a külvilágot és elmerülni kedvenc dallamaikban. A modell a beépített digitális zajcsökkentőnek és a kiváló minőségű zajszűrő fülhallgatónak köszönhetően mintegy 98%-kal tompítja a környezetből érkező, zavaró hanghatásokat.

walkman fekvo2

Még több szórakozás

A vékony kialakítású, színes E470 sorozat a szórakozást helyezi középpontba. A 2 colos LCD képernyő olyan extra funkciókat is támogat, mint a dalszöveg-szinkronizálás és a karaoke üzemmód.

Kapcsolódó cikkek:

Magyar modell a Sony legkisebb fényképezőgépének arca

Felsőkategóriás notebookok a Sonytól

A véleményformálók választása

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark