Kovács Lázár és a kecske projekt

Kovács Lázár és a kecske projekt

Lázár Chef a minap még a térképről is lement egy jó kis kecskés balhéért! Nagy felismerésekkel és a kecskesajt készítésének rejtelmeivel tért haza útjáról, cserébe pedig kiváló recepteket hagyott maga után a kozmadombaljai vendéglátóknál.

Lázár Chef, a Receptdaráló Extra című műsor sztárszakácsa néha olyan helyre látogat el egy-egy kiváló minőségű alapanyagért, ami még a térképen sem szerepel. A felfedezés nehézsége azonban sosem szegi kedvét, elszántan vág neki az expedíciónak. Mindezt azért teszi, hogy megismerhesse például a kozmadombjai Molnár János kecskesajt készítő fortélyait, akinek termékei messze földön híresek. Lázár Chef egyik nagy felfedezése volt, hogy a tehénnel szemben a kecskének nem négy, hanem csak kettő csecsbimbó van a tőgyén, így egyszerűbben és gyorsabban is megy a fejése. A stábtól kissé izgatott állatok a sztárt megszégyenítő módon pózoltak a kamerának, de a profi szakács nem hagyta magát és behozta lemaradását azzal, hogy rendkívül ízletes ételeket készített a helyszínen előállított alapanyagokból.

paprika allo

A kézműves kecskesajtos ételek hamarosan a TV Paprikán is láthatóak lesznek, addig is Receptdaráló Extra minden szombaton 10 órától!

Kapcsolódó cikkek:

Az ötkarikás játékok és a fakanál viszonya

Indul a Receptdaráló Extra Lázár Cheffel

Megtréfálták a TV Paprika sztárszakácsát

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark