Fergeteges születésnapi bulin ünnepelt Alonso – fotókkal

Fergeteges születésnapi bulin ünnepelt Alonso – fotókkal

Felhőtlen hangulatban bulizott Fernando Alonso vasárnap este a Symbolban. Nem csak a pontversenybeli vezető pozícióját ünnepelte, hanem 31. születésnapját is nálunk tartotta. A spanyol pilóta nem egyedül érkezett a Magyar Nagydíj hivatalos afterparty-jára: barátai mellett több csapattársa is elkísérte.

Az idei Magyar Nagydíj Alonso számára biztosan emlékezetes marad, hiszen vasárnap az 5. helyet sikerült megszereznie a versenyen, amivel 40 pontra tudta növelni a pontversenyben vezető pozícióját. Ráadásul épp ezen a napon töltötte be a 31. évét, így Budapesten ünnepelhetett a népszerű pilóta.

A Magyar Nagydíj hivatalos afterparty-ján fergeteges buli fogadta a spanyolt, a hazai hírességek közül Tóth Tibi (Hooligans), Polgár Kriszta, Győrfi Pál és számos csinos playmate volt kíváncsi a versenyzőkre. Fernando Alonso láthatóan remekül érezte magát a party-n, így valószínűleg jó élményekkel távozik hazánkból.

Nem Alonso az egyetlen pilóta, aki a Symbolban vezette le a versenyhétvége fáradalmait: az afterparty-n részt vett Sakon Yamamoto, Nico Hülkenberg, Bruno Senna, Charles Pic, Fernando Alonso, Sergio Perez és Narain Karthikeyan is. A pilóták mellett a világ egyik leggazdagabb emberének fia is tiszteletét tette: Carlos Slim Jr. is a pilótákkal bulizott.

Tekintsd meg képgalériánkat!

Kapcsolódó cikkek:

Megállították a forgalmat a legdögösebb playmate-ek – fotókkal

A Magyar Nagydíj pilótái a Symbolban buliznak

Bódi Sylvi kihívta Mark Webbert egy futamra

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark