Az olimpiai faluban Abaházi Csabát hallgatják

Az olimpiai faluban Abaházi Csabát hallgatják

A Class FM elhozza az ötkarikás játékok legizgalmasabb pillanatait, a sportolókhoz pedig eljuttatja a hallgatók személyes üzeneteit. A rádió exkluzív tudósítója Kovács Kokó István megsúgta, hogy az olimpiai faluban is Class FM szól. Abaházi Csaba Kívánságműsorában így minden a magyar küldöttség körül forog, egészen a világ legrangosabb sporteseményének végéig.

Abaházi Csabát is elkapta az olimpiai láz. A Class FM hallgatói ugyanis a Kívánságműsoron keresztül igyekeznek eljuttatni üzeneteiket és jókívánságaikat az olimpiai faluba.

„Bátran kijelenthetjük, hogy a szurkolók a Class FM-et hallgatják. Tudósítónk , Kokó betekintést enged a hallgatóknak az ötkarikás játékok kulisszái mögé, és elárulta , hogy az olimpiai faluban interneten keresztül mindenki a Class-t hallgatja. A kívánságműsorban hallgatóink üzenhetnek a sportolóknak, így biztatják őket és erőt adnak nekik a sikerekhez.” – mondta el Abaházi.

olimpia allo

A Kívánságműsor vezetője azt is elárulta, hogy a hallgatók körében a vízilabda válogatott a legnépszerűbb, de megvannak a személyes kedvencek is.

„A legtöbben a vízilabda válogatottnak üzennek, gondolom, nem árulok el titkot azzal, hogy főleg a hölgyek körében népszerűek a Keménylegények. De vannak visszajáró üzenőink is, Berni nevű hallgatónk minden nap küld egy sms-t, amelyben Vajda Attilát bíztatja az egész lakóközösség nevében, ugyanis a kenus a szomszédjuk.” – tette hozzá a Class FM műsorvezetője.

Kapcsolódó cikkek:

Tibi bácsi London után a Zöld Pardonban dobálja a labdákat

Kovács Ági olimpiai bajnok a Soproni tudósítója Londonból

Dukai Regina és Katus Attila egészséges drukkerek

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark