James Patterson: Véres olimpia

James Patterson: Véres olimpia

Az Alexandra Kiadó gondozásában az elmúlt héten jelent meg a népszerű krimiszerző, James Patterson új regénye, a Véres olimpia. A könyv aktualitását az adja, hogy a regény a 2012-es londoni, nyári olimpia idején játszódik, és az olimpiai játékok körül bonyolódik a cselekmény is, amelyben egy őrült rettenetes leszámolásra készül…

Felkészülni…

olimpia allo2A Private, a világ legnevesebb nyomozóirodája megbízást kap, hogy lássa el a 2012-es londoni olimpia biztonsági feladatait. Az iroda különleges ügynökei közül négyszázat irányítanak át Londonba, hogy a mintegy kétszáz országból érkező több mint 10 000 versenyző biztonságára ügyeljenek.

Vigyázz…

Már csak órák vannak hátra a megnyitóig, amikor Peter Knightot, a Private egyik vezető nyomozóját brutális gyilkosság helyszínére hívják. Az olimpiai játékok magas rangú szervezője az áldozat.

Kész…

Karen Pope újságíró levelet kap valakitől, aki Kronosznak nevezi magát, és aki vállalja a felelősséget a gyilkosságért. Kronosz ígéretet tesz arra, hogy visszaállítja az olimpiai játékok régi dicsőségét, és elpusztítja mindazokat, akik hazugságaikkal, korrupt magatartásukkal és mohóságukkal tönkretették.

olimpia alloRajt!

James Patterson első regényével 1977-ben elnyerte a rangos Edgar-díjat. Azóta több mint 240 millió példány kelt el a könyveiből. A Guinness Világrekordok könyve szerint az ő nevéhez fűződik a legtöbb New York Times bestseller.A Forbes magazin felmérése szerint 2011-ben Patterson a világ 37. legbefolyásosabb híres embere volt. Az írásnak szenteli életét. Floridában él a családjával.

Mark Sull Ivan nyolc misztikus krimi szerzője. Montanában él feleségével és fiaival.

Amikor a rendőrség nem tud segíteni, és a nyomás szinte elviselhetetlen; amikor maxim erőbedobásra és diszkrécióra van szükség, egyvalamiben bízhatsz: a Private nyomozóirodában. Ez az ügynökség megoldja a feladatot, még akkor is, ha ehhez néhány szabályt át kell hágni.

Kapcsolódó cikkek:

Elment a világpolgár

A pofon

A párizsi feleség

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark