Füstölő driftautók hasítottak Majka körül

Füstölő driftautók hasítottak Majka körül

Mintha akciófilmbe került volna a rapper; gumijukat égető driftesek autózták körbe az elhagyatott gyártelepen, bukósisakban gyalogló Majkát. A feltételezés nem is áll távol a valóságtól: akciófilmet ugyan nem, de a letöltési csúcsokat döntögető Belehalok című videoklipet forgatták újra driftesekkel.

A rappernek nem mindennapi élményben volt része, hiszen driftautók között kellett elénekelnie a dalt. A fenegyerek nem csak a 40 fokos hőségtől izzadt meg az aszfalton: egy igazi versenyautó körözött körülötte. Bár Majka bevallotta, egyáltalán nem izgult a kocsi mellett, hiszen az első kör után láthatta, milyen profi sofőrrel van dolga, ő maga inkább nem ült be az autóba.

„Felejthetetlen buli volt együtt dolgozni a fiúkkal, nagyon megkedveltem őket, de az autójukba nem mertem beülni. Nem azért, mert nem bíztam bennük, hanem mert a hétköznapokban is felfordul a gyomrom egy gyors kanyarodástól, driftelés közben pedig el sem tudom képzelni, mi történt volna velem, amikor padlógázzal indulva hirtelen kanyarodnak és fékeznek” – mondta Majka.

Bár a rapper és társai nem akarják lecserélni az egyre népszerűbb, közel 12 milliós letöltésnél járó videót, de amikor a drifting.hu csapata felkérte a kisfilm elkészítésére, szívesen mondott igent. Hiszen úgy látja, hogy a driftes életérzés jól illeszkedik a dalhoz.

Tekintsd meg videónkat!

Kapcsolódó cikkek:

Menetiránnyal szemben égetik a gumit Máriapócson

Drift flash mob – füstölő gumikkal állították meg Budapest forgalmát

Aszfalt betyárnak álltak a sztárok – Képekkel

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark