Sztár póker Balatonkenesén – fotókkal

Sztár póker Balatonkenesén – fotókkal

Megnyitotta kapuit a Balaton part első pókerterme Balatonkenesén a Marina Poker Club. A nyitó versenyen,  minden sztár résztvevő kiejtéséért egy üveg bor járt a játékosoknak. Az eseményen részt vett Polgár Krisztina, Debreczeni Zita, a Story Tv Túrakommandó műsorából jól ismert  Magony Szilvia és Kosztyu Marianna, valamint a férfimezőnyt Kasza Tibor, Rakonczai Viktor és Kaló Dénes profi pókerjátékos erősítette.

Az est végére dobogós helyen végzett Polgár Krisztina, akinek elmondása szerint minden olyan játékban hatalmas szerencséje van, aminek nincs nagy tétje.  Hiába ilyen a póker  – Azért bízom benne, hogy rövid időn belül egyszer egy nagyon rangos versenyen is hasonlóan végzek majd – mondta a szépségkirálynő.

Kasza Tibor elmondása szerint, inkább hobbi pókerjátékos, aki elsősorban az öröm és a jó hangulat végett játszik. Szerencsés véletlen volt, hogy a megmérettetésen Debrecezni Zitával kerültünk egy asztalhoz, hiszen úgy gondolom, hogy az „örömpóker” műfajában vele kiváló párost alkottunk, gyakorlatilag 4 órán keresztül folyamatosan nevettünk – mondta Tibi. Szerintem kifejezetten nagy rendező a sors, hiszen Tibi és Zita nagyon jól kiegészítették egymást, a két profi pókerjátékos Kriszta és Dénes pedig egy asztalhoz került. Én mindössze azt sajnáltam, hogy az eseményen öcsém, a Túrakkommandó egyetlen férfi tagja, nem tudott részt venni, hiszen ő már nagyban készülődött a másnapi lazgijára – mesélte Magony Szilvi. Nekem annyira megtetszett a szálloda és környéke, hogy arra gondoltam, hogy a testvéremet, Imrét is szívesen elhoznám ide, hátha a póker mellett egy kis vitorlázásra is rá tudom majd beszélni – mondta nevetve Rakonczai Viktor.

Az Eastcraft Élményvitorlázás Kft. 2009 óta meghatározó szereplője a balatoni charter piacnak. A 30-41 láb méretű, luxus felszereltségű hajóikkal egyedülálló szolgáltatásokat nyújt a Balatonon. 2012. január elejétől a szolgáltatások palettáját tovább szélesítették, hiszen a Hotel Marina-Port**** szálloda- és wellness élménykomplexum üzemeltetetési feladatait is ellátják. E tevékenység bővüléssel a Balatonon, páratlan módon a szállodai szolgáltatások és a népszerű vízi sport programok összekapcsolásával új megközelítésben kívánják bemutatni a Balatonban rejlő turisztikai lehetőségeket. Mivel az EastCraft Kft. fontosnak tartja, hogy különleges szolgáltatásokat nyújtson, emiatt 2012 nyarától olyan fejlesztéseket hajtott végre, melyek további szórakozási lehetőségeket kínálnak a vendégek számára. Ezt szem előtt tartva 2012. július 27-én megnyitották kártyatermüket, mely szolgáltatás egyedülálló a balatoni szállodák körében. A Marina Póker-Club pénteki és szombati napokon, 16:00 órától várja a kártyajátékot kedvelő kedves vendégeket.

Az Eastcraft hajói tradicionális tengeri vitorlás hajók (Jeanneau, és Benetteau gyártmányok), melyek a versenyhajótól a túravitorlásig kilenc különböző változatban találhatóak meg a flottában. A hajók 2-3 évnél nem idősebbek és az összes alap-, illetve luxus felszereltség megtalálható rajtuk. Amennyiben valaki nem rendelkezik kishajó vezetői jogosítvánnyal, úgy a cég szakképzett kapitányainak egyike segít a bérlőnek, és vezeti a bérbevett hajót. Ezen felül az EastCraft Kft. havi rendszerességgel indít tanfolyamot azoknak, akik még nem rendelkeznek jogosítvánnyal és egy intenzív, 6 napig tartó kurzus után számot adhatnak a megszerzett tudásukról.

Tekintsd meg képgalériánkat!

2012. januártól tevékenységi körük jelentősen kibővült így a Hotel Marina-Port**** valamint a hozzá tartozó Yacht Club üzemeltetésével, a balatoni régió meghatározó turisztikai szereplői közé léptek elő. A tevékenység bővülés kiváló lehetőség arra, hogy a Balatonon egyedülálló szolgáltatási csomagokkal lépjenek ki a térség turisztikai piacára.

Mivel Budapesttől csupán 100 km-re található szálloda, így akár 1 óra alatt leutazhatunk családunkkal a magyar tengerhez. A 74 szobás egész évben nyitva tartó hotel közvetlenül a vízparton helyezkedik el. A hotel mellett található a 12 szobás Yacht Club apartman ház, amely otthont ad a vitorlás sportok kedvelőinek. A hotelben található a legnagyobb balatoni úszómedencével és csodálatos panorámával rendelkező wellness központ is, amely rossz idő esetén remek kikapcsolódást és felüdülést ígér a szolgáltatások széles választékával (úszómedence, gyermekmedence, jakuzzi, finn szauna és só-terápiás infraszauna, szolárium, különféle masszázsszolgáltatások).

A parkosított strand hatalmas területén jólesik a reggeli séta, a napozás, de gyönyörködhetünk a naplementében is. A fürdőzésen kívül lehetőség van kispályás focira, strandröplabdázásra is. A gyerekek részére pedig modern játszóterünk, fedett homokozóval, egy óriás trambulin és szabadtéri sakk, illetve játszóház, animáció és gokart  is rendelkezésre áll. A Hotel Marina-Port**** éttermében a mesterszakácsok magyaros és nemzetközi ételkülönlegességekkel várják a vendégeket, akik a balatoni borvidék legnevesebb pincészeteit és borait is megismerhetik a sommelier által tartott borkóstolókon.

A 220 fős konferenciatermük, rendezvény sátruk, szekciótermeik és exkluzív szivarszobájuk is ideális helyszínül szolgálhatnak konferenciák, tréningek, egyéb rendezvények és szűk körű üzleti megbeszélések lebonyolítására. Minden szállodai termük természetes megvilágítású, légkondicionált és korszerű technikai eszközökkel felszerelt.

A parkosított strand területén szabadtéri Nádas Grill étterem, Beach Bár, a szálloda első emeleti Drink bárjában hangulatos terasz, továbbá a Yacht Klub barátságos klubhelyiséggel várja a megfáradt hajósokat.

Mindezek mellett az Eastcraft Kft. nem mindennapi módon, kétórás túravitorlázási lehetőséget biztosít vendégei részére a szállodai szolgáltatás részeként.

Kenese Marina-Port közforgalmú kikötő

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark