Az Infiniti-hajó is az összefogás részese

Az Infiniti-hajó is az összefogás részese

Az SOS Gyermekfalu Vitorlás Bajnokságon a Soponyai Géza által épített Performance Cruiser is rajthoz állt a gyermekek legnagyobb örömére

Immáron ötödik alkalommal rajtolt el Balatonfüreden az SOS Gyermekfalu Vitorlás Bajnokság. A közel 60 önként jelentkező vitorláshajó 200 gyermeknek okoz felejthetetlen pillanatokat.

sos fekvoA versenypálya a Balatonfüred előtti vízterület a Tihanyi apátság alatt, így a tó legszebb hajói mellett a gyönyörű panoráma élményét is élvezhetik a gyerekek, akik az összes magyarországi SOS intézményből érkeztek erre a napra. A Battonyáról, Kecskemétről, Kőszegről, Séből, Lajosmizséről és Szegedről ide látogató fiatalok közül sokan először járnak a Balatonon.

„Hatalmas élmény ez a verseny a gyerekeknek, mindig nagyon élvezik, és ezúttal az Infiniti jóvoltából kapnak egy-egy meglepetés-csomagot is. Tíz fiatalt viszünk el a hajónkon, és 2-3 fős a legénység. Azért ilyenkor nem csak sétahajózásról van szó, hanem ugyanúgy versenyzünk. A vitorlásoknak ez a vérében van! Aztán a küzdelem után egy jó hangulatú díjátadó várja a csapatot, ahol szinte mindenki elnyer valami díjat, de itt az a lényeg, hogy a gyerekek igazán jól érezzék magukat.” – mondta Soponyai Géza, kormányos.

„A velünk utazó gyerekek kapnak csapatruhát is, így tényleg a legénység részének érezhetik magukat. Reméljük így még nagyobb élmény lesz számukra a füredi vitorlázás. Ha jó szelünk lesz, nagyon izgalmas napnak nézünk elébe, egy nagyszerű kis csapattal!” – nyilatkozta Kovács Ákos, az Infiniti kizárólagos hazai forgalmazója, a Gablini Prémium Kft. ügyvezetője.

Forrás, fotó: Just Creative

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark