John Digweed zárja a nyarat a Palace-ban

John Digweed zárja a nyarat a Palace-ban

Lassan vége a nyárnak, s az év legforróbb napjait a siófoki Palace Club méltó módon szeretné zárni. Épp ezért augusztus 17-ére a Bedrock legendás alapítóját, John Digweed-et hívták el, hogy a legpörgősebb számokkal szórakoztassa a közönséget az utolsó nyári hétvégén.

John Digweed neve nem lehet ismeretlen azok számára, akik otthon vannak az elektronikus zene világában. A Dj és producer újra Magyarországra érkezik, hogy kitűnő zenei érzékével megadja a hangulatot egy kitűnő Balaton parti bulihoz.

A brit Dj legenda már több évtizede hódít a világ elektronikus zenei piacán. Egyedülálló tehetségével képes állandóan megújulni, így karrierje szinte utat vezet a stílus fejlődésében. Digweed zenéjére az ötletesség, az előremutatás, a közönség lázba hozása jellemző.

DJ allo

A szupersztár DJ/producer nem egyedül érkezik augusztus 17-én a Palace Clubba: régi jó barátja, a magyar szcéna egyik legismertebb és legsikeresebb képviselője, Chriss Ronson is vele együtt lép fel. A Foundation és a Creation kiadó fejét aligha kell bemutatni a magyar közönségnek, hiszen nincs olyan szeglete az országnak, ahol ne hallhatták volna már őt játszani. A két egyedülálló tehetség mellett Toto Jr. igyekszik a nyáron utoljára forró hangulatot varázsolni a Palace-ba.

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark