Divatosan az iskolapadban – fotókkal

Divatosan az iskolapadban – fotókkal

Bár lassan vége a nyárnak és a vakációnak, az iskolakezdésnek nem muszáj szomorúnak lennie! Az idei ősz legdivatosabb és legvagányabb darabjaival könnyedén fel lehet dobni az ovisok és iskolások mindennapjait: elég egy Disney-figurás pulcsi, vagy egy aranyos farmerszoknya.

Közeledik a szeptember, ami egyet jelent a nyári kalandok és a vakáció végével, azonban nem kell az óvoda és iskolakezdésnek feltétlenül unalmasnak vagy szürkének lennie. A Charles Vögele suli kezdő kollekciója segít a kicsiknek, hogy a hétköznapok legalább olyan izgalmas kalandokat ígérjenek, mint a nyári szünet.

A színes nyomott mintás pólókon a gyerekek kedvenc képregény figurái, mesehősei köszönnek vissza: Batman, Csőrike, Mini Mouse és társaik alig várják, hogy elkísérjék a lurkókat az iskolába. Igazán vagány összeállítás: alkalmi farmer egy Batman-es pólóval, kislányoknak aranyos szoknya csillogó topánnal. Egy biztos: ezekben a szerkókban a gyerekek a játszóterek sztárjai lehetnek!

A fiúk kedvenc darabjai között biztosan ott lesznek a menő farmer nadrágok, a hűvösebb napokon pedig a kényelmes és meleg mellény. A kislányok is biztosan találnak maguknak ruhákat a kollekcióban: egy pink felső sötét farmer szoknyácskával és csíkos harisnyával viselve csinos és kényelmes is egyszerre. A vidám, tarka darabok valódi színt hoznak a sivár őszbe!

Tekintsd meg képgalériánkat!

Kapcsolódó cikkek:

Kendőzött valóság – fotókkal

Bújj kígyóbőrbe! – fotókkal

A Szigeten is fontos a divat

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark