Térnyerők – Vadonatúj lakberendezős sorozat a Spektrum Home-on

Térnyerők – Vadonatúj lakberendezős sorozat a Spektrum Home-on

Megunt lakrészekből hangulatos nappali, hálószoba, vagy akár babaszoba. Elnyűtt bútorzat helyett új kanapé, komód, textíliák, vagy éppen felújított kedvenc lakberendezési tárgyak. Csupán két nap, és teljes az átalakulás a Spektrum Home csatorna Térnyerők című műsorában.

ternyerok alloA Térnyerők csapatának célja, hogy mindössze két nap alatt, egy megunt lakrészből teljesen új enteriőrt varázsoljanak. Mindezt azonban a házigazda által kisorsolt összegből kell megoldaniuk. Hogy 300 ezer forintból vagy 700 ezerből gazdálkodhatnak, az csak Fortunán múlik.

A műsor házigazdái a Green Teamből már jól ismert McMenemy Márk és Varga Judit lakberendező, dekoratőr, aki nem csak kész bútorokból és kiegészítőkből építkezik, hanem régi elnyűtt tárgyakat, kidobásra szánt dolgokat varázsol ujjá, ötletes megoldásokkal. Nem riad vissza a barkácsgépek használatától sem, miközben a nézőknek is megmutatja, hogy nem nagy ördöngösség ezek kezelése. Munkái évek óta jelen vannak különböző lakberendezési magazinok oldalain, mottója: Ne dobd ki, gondold újra!

Márk és Judit számára nincsen lehetetlen, gyerekszobából Toscan hangulatú tiniszobát varázsol, de az unisex babaszoba hallatán sem száll inába a bátorságuk, sőt szerintük egy unalmas nappali is lehet a keleti nyugalmat idéző béke szigete. És ez csak a kezdet….

Új enteriőrök a Varga Judittól és McMenemy Márktól a Térnyerőkben minden hétköznap 17:30-tól.

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark