Szikora és Dolly újra együtt

Szikora és Dolly újra együtt

DJ Dominique és sztárbarátai karácsonykor sem feledkeznek meg a beteg gyerekekről, így közösen látogattak el a Tűzoltó utcai Gyermekkórházba. A gyerekeket először egy kis műsorral szórakoztatták a hírességek, majd rengeteg ajándékot osztottak szét a kórház kis lakói között. Szikora Robi, a Dolly Roll, Kiki, Kefír, Nagy Adri, az Apollo23, Gyurcsík Tibi, Patai Anna és Mádai Vivien boldogan jöttek Dominique felkérésére. Mága Zoltán pedig egy hatalmas meglepetéssel érkezett.

DJ fekvo2DJ Dominique egész évben szervez jótékonysági koncerteket, így egyértelmű volt számára, hogy karácsonykor sem hagyja műsor nélkül a beteg gyerekeket. Megkérte barátait, hogy közösen látogassák meg a Tűzoltó utcai Gyermekklinika betegeit és egy kis műsorral vidítsák fel őket. A sztárok rögtön igent mondtak a felkérésre és egy nagyon jó hangulatú műsort adtak a gyerkőcöknek és a szüleiknek.

Szikora Robi és Dolly hazánk talán legsikeresebb előadói, akik régen egy együttes tagjai voltak a Hungária zenekarban. Ma már csak nagyon ritkán találkoznak, így különösen örültek egymásnak. Robi ölelgette Dollyt és elmondta, hogy nagy öröm neki, hogy most segíthetnek és az, hogy ezt Dollyval teheti, még szebbé teszi az egészet. A szülők sikítással és vastapssal fogadták a R-Go frontemberét. Kikiért és Kefírért ma is megörülnek a nők, így több anyuka nem is tudta leplezni rajongását, közös fotókat kértek a sztároktól. A kisebbek pedig érthetően a fiatalabb előadókért rajongtak. Az Apollo23, Gyurcsík Tibi, Nagy Adri, Patai Anna és Mádai Vivien órákon át autogramot osztottak a gyerekeknek.

DJ fekvoMága Zoltán egy hihetetlenül nagy ajándékot adott a kórháznak. A meglepetés nem volt más, mint egy vadonatúj lélegeztető gép. A gesztustól mindenki nagyon meghatódott. A kórház dolgozóinak pedig felajánlott 100 darab tiszteletjegyet a január 1-i nagykoncertjére. A nővérek és az orvosok hálásan köszönték meg a hihetetlenül gáláns ajándékot és a jegyeket is.

A sztárok a koncert után felmentek azon beteg gyerekeket is meglátogatni, akik nem tudták megnézni a műsort, hiszen ágyhoz vannak kötve. A megható pillanatok alatt a hírességek alig tudták visszatartani a könnyeiket, de a kicsik mosolya őket is jobb kedvre derítette.

DJ fekvo3

DJ Dominique boldogan nézte a gyerekek arcát és ez a rendezvény újra megerősítette abban, hogy folytatnia kell a jótékonysági koncerteket. Így most új erőre kapva már gőzerővel dolgozik, hogy jövőre is segíteni tudjon a rászorulóknak.

Kapcsolódó cikkek:

DJ Dominique a jótékonyság jegyében koncertezik

Geszti Péter és DJ Dominique óriási meglepetést szereztek

A legnagyobb sztárok készülnek a Down Alapítvány szülinapjára

  • Facebook
  • IWIW
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Share/Bookmark