Ha padlószőnyegünk tisztíthatatlanná válik, esetleg a színét untuk meg, felmerül a kérdés, mit tegyünk? Terítsük le? Szedjük fel az egészet? A Parador ClickTex esetében ez többé nem kérdés. Egy klikkelés minden gondunkra megoldást nyújt.

A Parador elsőként egyesítette a textil felület előnyeit és a fa stabilitását. Így jött létre, a hdf és parafa hordozóréteggel ellátott, klikk rendszerű szőnyeg. A ClickTex mindazt tudja, amit annyira szeretünk a laminált parkettákban: a klikkes megoldásának köszönhetően nagyon könnyű lerakni. Ám ennél jóval többet rejt magában a Parador ClickTex. A tervezők hozzá illesztették a padlószőnyegek összes jó tulajdonságát: a puha, meleg padlószőnyeget ezzel a megoldással nem csak gyorsan, egyszerűen – szinte játszi könnyedséggel – tudjuk lerakni, de kedvünkre variálhatjuk is.

Padlófűtés esetén is bátran használható megoldás lehetőséget teremt arra, hogy a 130 cm x 40 cm nagyságú téglalap alakú egységeket színárnyalatok, komplementer színek vagy a szoba dekorációjának függvényében alakíthassuk ki. Igény szerint – egymástól függetlenül – kedvünkre cserélgethetjük az egyes elemeket, így egy teljesen új hangulatú padlóburkolat létrehozásához sem kell az egész szőnyegtől megszabadulni.

A könnyen tisztán tartható szőnyegből több anyag- és színvariáció létezik: a natúr, földszíneket felvonultató, bársonyos tapintású Classic termékcsalád a visszafogottabb stílus kedvelőinek jelenthet tartós megoldást. A Trendtime szőnyeglapok a merészebb színek mellett – almazöld, pink, lila, piros – a mintás darabokat is behozzák a lakásba.

Kapcsolódó cikkek:

Öltöztesd a lakásod is a H&M-ből

Varázsoljunk a gyerekszobában!

Megtalálták a legöteletesebb enteriőr-tervezőt

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ