Egy zenekar, amely még mindig létezik, egy zenekar, évtizedekig uralta a pop világát: a Thomas Anders által képviselt Modern Talking legendája újraéled Budapesten.

A Modern Talkingnak Magyarországon 9 listavezető dala volt, világszerte több mint 150 millió lemezt adtak el. Bizonyos országokban tízszer annyit, mint Whitney Houston, ötször annyit, mint Michael Jackson, és többet, mint az ABBA és a Beatles összesen.

ModernTalking_sajto6Thomas Anders a Modern Talking frontembere 1963-ban született, egy 150 lakosú faluban, Münstermaifeldben. Apja a falu polgármestere volt, míg édesanyja háztartásbeli. Thomas már 5 éves korában fellépett egy falusi ünnepségen, majd tizenévesen kisebb diszkókban énekelt, gitározott, zongorázott. A nagyközönség 15 éves korában fedezte fel az SWF rádióadásában, ekkor már a Thomas Anders művésznéven. Tipikus német táncdalokat énekelt, és angol slágerek német változatait, a szerelemről és a szomorúságról. Már ekkor is nagyon fontos volt számára a kifogástalan elegancia, és ekkoriban vált a védjegyévé a később oly jellegzetes előre mutató mutatóujj és átható pillantás. A televízióban 1981-ben lépett fel először, a Modern Talking megalakulásáig 9 lemeze jelent meg, 18 felvétellel.

Későbbi társával, Dieter Bohlennel 1984-ben, 30évvel ezelőtt alapították meg a Modern Talking nevű formációt.

2015. január 9-én Győrben, és január 10-én Budapesten élvezhetjük Thomas Anders hangját, a koncerten felcsendülnek a jól ismert, fülbemászó dalok: Cheri Cheri Lady; You’re My Heart You’re My Soul; Brother Louie; Sexy Sexy Lover.

A Thomas Anders and The Modern Talking Band felejthetetlen koncertet ígér a nosztalgiázni vágyó közönségnek, jubileumi koncertturné lévén a banda egy nagy meglepetéssel is készül a magyar rajongóknak.

2015. január 9.  Győr – Audi Aréna Győr

2015. január 10. Budapest Syma Csarnok

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ