A gyönyörű műsorvezető most új szerepben mutatta meg magát. A METRO áruház 50. születésnapja kapcsán indított design pályázat zsűritagjaként három tervezővel- Abodi Dóra, Anh Tuan, Nagy Adrien- közösen igyekeztek felkutatni a tehetséges fiatalokat, hogy a nagyközönség és a szakma számára is bemutatkozhassanak.

Mesélnél egy picit a pályázatról és, hogy miért álltál a kezdeményezés mellé?

Tatár Csilla: A résztvevőknek a bevásárlás nélkülözhetetlen kellékét, a bevásárlótáskát kellett újragondolniuk. Olyan pályamunkákat vártunk, amelyek egyrészt praktikusak, másrészt igazán trendik, és szívesen viselnék a vásárlók.  Azért álltam a pályázat mellé, mert pontosan emlékszem, hogy mennyire fontos, hogy a pályánk elején legyen valaki, aki támogat és hisz bennünk.

Te milyen táskákat részesítesz előnyben a hétköznapokban?

Tatár Csilla: Imádom a táskákat, ha valami nagyon beválik minőségre, nem nagyon szoktam változtatni, kísérletezgetni, márkahű típus vagyok. Több színből is van, a piros, a narancssárga, a barna és a fekete alapdarabok a szekrényemben. Nálam kettő preferencia van, ha táskáról van szó: a nappali és az esti viselet. Ez alatt nem a színre, hanem a méretre gondolok. Nappal rengeteg holmim van, hiszen a laptop is nálam van, az edzéshez szükséges ruhám is, így az olyan táskákat szeretem, amiben kényelmesen elfér mindenem. Ha valaki felemeli a táskám, meg is szokta jegyezni viccesen, hogy téglákat hordok-e magamnál. Estére viszont a kisebbeket kedvelem, amiben elég, ha csak a legszükségesebb dolgaim férnek el. A viselhetőség szintén nagyon fontos szempont számomra, de néha azért a divat rovására megy.  Nyilván sokkal kényelmesebb egy vállon hordható táska, de mostanában olyanokat szeretek viselni, amelyeket a karomra lehet akasztani.  Hangulat kérdése, hogy melyiket helyezem előtérbe.

Melyik volt az abszolút kedvenc táskád?

Tatár Csilla: Nekem a sárga pöttyös terv tetszett a legjobban, nagyon szeretem azt a formát, azt az életérzést, amit előhív, viszont nagyon nagy csalódás volt, hogy végül nem készítette el a tervező, csak a maketett, ezért nem is voksoltam rá. Én ebből a szempontból nagyon maximalista vagyok, ha valamit tervezek, vagy valami úton elindulok, akkor én azt végigcsinálom.

Mi jellemző rád: meglátod, beleszeretsz alapon vásárolsz vagy inkább céltudatosan?

Tatár Csilla: Nem szoktam shoppingolni, általában a neten keresztül vásárolok. Célirányos vagyok, például, ha bekerül egy új cipő a körforgásba, és tudom, hogy szükségem van mellé egy hasonló árnyalatú táskára, akkor felmegyek a weboldalra ahonnan általában rendelek.

Van olyan filmbeli karakter, színésznő, akinek az öltözködése közel áll hozzád?

Tatár Csilla: Mostanában nagyon szeretem Angelina Jolie-t, de kifejezetten a mostani stílusát. Az a fajta elegancia, arisztokrata vagányság ami benne van, nagyon tetszetős. Illetve George Clooney új feleségének, Amal Alamuddinnak stílusa szintén nagyon tetszik. Nem is a ruhákba, hanem karakterekbe, egyéniségekbe tudok beleszeretni. Például Katalin hercegnő is az a típusú nő, aki mindig nagyon egyben van, de valahogy mégsem fog meg a stílusa.

Téli divatot mennyire követed?

Tatár Csilla: Nagyon fázós vagyok, de azt kell mondanom, nincs külön tavaszi, nyári, őszi, téli stílusom. Nyáron például ugyanezt a ruhát viselem, csak a kiegészítők különbözőek. Ennyire nem vagyok trendkövető. Egyébként, ha olyan az aktuális hangulatom, a legzordabb időben is vidám színekben indulok el otthonról, így kompenzálok. Nálam mindig a kedv a meghatározó, és persze abból válogatok, amit a trendszetterek elém raknak. De olyan nincs, hogy utánajárok, hogy 2015-ben mi lesz a divat, és hisztérikusan be akarok szerezni egy olyan darabot, engem ez sosem érdekelt. Én mindig az egyéniségemhez vásárolok. Most már 31 éves vagyok, már letisztázódott minden, tudom, hogy mit szeretek, mit akarok, mi az, ami jól áll, mi az, ami nem és már nem kísérletezgetek.

Szoktál sapkát hordani?

Tatár Csilla: Igen, amióta rövid a hajam, kifejezetten imádom. Most a kalapokra vagyok rákattanva, a Pozsonyi úton találtam egy nagyon jó kalapost, úgy hogy most az a mániám.

Forrás: TV2.hu

A tippem az, hogy ilyenkor nagyon sokat kell sírni, én mindig azt csinálom. Nagyon sokat szoktam olyankor sírni, egy napig depressziós vagyok, de utána megrázom magamat. Megengedem magamnak, hogy nagyon mélyen legyek. Elkezdek azon gondolkodni, hogy tényleg megéri ez, hogy ennyi ideig, ennyire fájjon valami? Hány évig fogok élni? Hány évet vesz el ez az életemből?  Nem, abszolút nem éri meg, felszívom magamat és megyek tovább.

2015-re mit kívánsz magadnak?

Kicsit könnyebb és boldogabb évet kívánok, mint amilyen a 2014-es volt.

Így hogy ennyi tapasztalat van a hátad mögött, tudnál tanácsot adni fiataloknak?

Én soha nem szoktam tanácsot adni, a facebookon is nagyon sokan szoktak írni, hogy tanácsot kérjenek, akár a munkámmal, akár a divattal, akár a magánéleti dolgokkal kapcsolatban, de én ettől mindig zavarban vagyok. Persze 31 évesen sok mindent megéltem, tapasztaltam, de egyáltalán nem biztos, hogy ahogy én érzem, vagy gondolom az jó. Ezért én inkább azt szoktam elmondani, hogy én, hogy csináltam, és mindenki a saját maga életére szabva le tudja vonni a konzekvenciákat. Én a divattal kapcsolatban sem mondom, hogy szerintem neked ez állna jól, vagy vedd meg azt a ruhát, amit két napja az adásban viseltem, nem vagyok stylist, nem ismerem a stílusát. Inkább elmondom, hogy én miért választottam azt a ruhát, vagy nekem mi miért sikerült a szakmában, vagy mi miért nem, milyen buktatói, milyen nehézségei voltak, én mit gondolok róla utólag, és mindig rábízom a kérdezőre, hogy ő ebből hogyan építkezik, mert nem tudok a bőrébe bújni.

Az akkori 17 éves Tatár Csillának mit mondanál?

Mindent ugyanúgy csináljon.

A blogodat egy ideje szünetelteted, tervezed még a közeljövőben, hogy folytatod?

Volt egy leállás, aminek csak és kizárólag magánéleti okai voltak. Nem volt rá kapacitásom, és lelki energiám, de ez a blog él és virul, csak kicsit össze kellett magamat szedni, és ez most már megtörtént. Hamarosan lesznek új bejegyzések, csak az életnek most kicsit más területére kellett koncentráljak a munka mellett, emiatt kicsit háttérbe szorult.

Kapcsolódó cikkek:

Epres Panni önfeledten játszott a gyereksarokban

Rihanna nagykövet lett!

Hetedjére is dübörög a Glamour Women of the Year


MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ