Második alkalommal keresi az erősebbik nem legmeghatározóbb alakjait a nyuszis magazin. A Playboy Man of the Year-en ezúttal a stílusos férfiak, frontemberek, médiaszemélyiségek, színészek és ikonok mellett, a leginspirálóbb hölgyeket is díjazzák majd a gálán.

Nagy Ervin számára igazi megtiszteltetés a jelölés

2015 tavaszán ismét hazánk legmeghatározóbb férfijai kerülnek a középpontba. A Man of the Year célja kitüntetni azokat a közismert személyeket, akik elért sikereik, kiállásuk és habitusuk miatt egyfajta példaképként szolgálnak. Az egyes kategóriák győzteseiről ezúttal is az olvasók dönthetnek majd, akik idén a médiaszemélyiségek és stílusos férfiak mellett az ikon kategóriában olyan nevekre adhatják le voksukat mint Dr. Kemény Dénes, Presser Gábor, Reviczky Gábor, Szervét Tibor és Kovács „Kokó” István.

A színészek között is először hirdet idén győztest a magazin. A kategória jelöltje Simon Kornél, Szabó Simon, Nagy Zsolt és Lengyel Tamás mellett a Jászai Mari-díjas Nagy Ervin is.

„Nagyon jól esik ez a jelölés, rendkívüli nevekkel szerepelek együtt. A színész kategória minden jelöltje nagy visszatérő, bármikor szívesen dolgoznék velük együtt” – mondta el Nagy Ervin, aki munkássága eddigi egyik legnagyobb kihívásának Papageno megformálását tartja a Varázsfuvola című operában.

Fehér Balázs szerint férfiként bekerülni a nyuszis magazinba igazán nagy megtiszteltetés. A Carbonfools sármos énekese olyan frontemberekkel száll versenybe mint Felcser Máté, Mező Misi, Kiss Tibi és Walkó Csabi.

Baronits Gábor, a Jóban Rosszban sztárja is jelölt (Fotó: Debreczeni Zita)

„Tiniként, amíg tiltólistán volt az egyik legnagyobb dolognak az számított, ha be tudtuk szerezni a Playboyt. Most hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy jelöltek a magazin díjára, ráadásul a mezőny is igencsak erős. Máté nemcsak pályatársam, de nagyon kedves barátom is, így külön öröm, hogy mindkettőnket jelöltek” – mondta el Balázs, aki elárulta a Carbonfools hamarosan új klippel lepi majd meg a rajongókat.

A gála különdíját ezúttal a leginspirálóbb hölgy kapja majd. A múzsa kategória jelöltjei közül nem lesz egyszerű dönteni, hiszen Hosszú Katinka, Dobó Kata, Mihalik Enikő, Lilu és Liptai Claudia is az elismerés várományosa.

Az egyes kategóriák jelöltjeire március 15-ig lehet szavazni: http://www.playboy.hu/manoftheyear/

Kapcsolódó cikkek:

Fehér Balázs, a divatdiktátor

Hetedjére is dübörög a Glamour Women of the Year

Tatár Csilla : „Felszívom magam és megyek tovább”

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ