Új év, új élet- Te is megfogadtad, hogy…? Ha igen, íme 8 tipp Jenőfi Rékától, a Beauty Lab Szépség és Egészség szalon tulajdonosától, amellyel garantáltan valóra válthatod a fogadalmaidat és tökéletes lesz a megjelenésed egész évben:

1. A legfontosabb: amit megfogadsz, azt MA kezdd el! Nem jövő hétfőn, nem jövő hónapban, nem a szombati buli után. Nem jön el soha az a nap…, illetve azon a napon mindig lesz új kifogás. Szóval a jelszó: MA KEZDEM!

2. Az ünnepek alatt felszaladt itt-ott egy-két nem kívánt dekácska? Semmi baj! Próbáld ki a rádiofrekvenciás zsírbontást és feszesítést. Néhány alkalom és máris visszanyered a kívánt formádat! Feltétlenül olyan szalont válassz, ahol a kezelés után nyirokmasszázst is kapsz. Ez rendkívül fontos, hogy eredményes legyen a beavatkozás.

3. Ha tél, akkor irány a sí- és korcsolyapálya! Az izmaid előkészítéséről viszont semmiképpen ne feledkezz meg, hisz így elkerülheted a kellemetlen sérüléseket. Ehhez nagy segítség lehet néhány alkalom frissítő masszázs. Már túl vagy a sítúrán? Akkor kifejezetten jólesik a pályákon megfáradt testnek a lazítás, kényeztetés.

4. Persze sokat segít az is, ha a bejgli és zserbó helyett mostantól inkább sok citromot, narancsot, almát, vagy más, C-vitaminban dús gyümölcsöt eszel. Ezzel véded szervezetedet a betegségektől, emellett segíted a testkezelések hatékonyságát, és a méregtelenítését.

5. Bár a hideg napokon testünket jól felöltöztetjük, sokszor nem is gondolunk arra, hogy arcunk, kezünk ilyenkor is ki van téve a téli mínuszoknak. Óvd bőrödet az időszaknak megfelelő tápláló krémekkel. ÉS! Ne feledkezz meg arról sem, hogy télen is van UV-sugárzás, így szükséges a fényvédelem!

6. Ez nem a bársonyos lábak és egyéb testrészek mutogatásának időszaka. Annál inkább azoké a kezeléseké, amelyekkel elérheted a vágyott simaságot. Most a legalkalmasabb elvégezni a lézeres tartós szőrtelenítő eljárásokat. Ezek eredményeként tavaszra minden szőrproblémád megoldódik.

7. Ez az arckezelések időszaka is! Vannak beavatkozások, melyeket napsütéses időben nem szabad elvégezni. Ilyen például a mélyhámlasztó vagy a dermaroller kúra. Ezek számos bőrprobléma megoldására alkalmasak, így a ráncok, pigmentfoltok, akne, rozacea már nem gond többé!

Ezt megtapasztalta Beauty Lab Szépség és Egészség szalon egyik állandó vendége, a gyönyörű modell, és üzletasszony Tomán Szabina is.

„Legutóbbi egy magazinos fotózásomon a profi sminkes és a fotós is megjegyezte, hogy sokkal szebb, egyenletesebb, feszesebb a bőröm, mint egy évvel ezelőtt! Pedig nem tudták, hogy kezelésre járok. Az évek óta zavaró, bárányhimlő okozta hegek is már sokkal kevésbé láthatók, pedig még nem is értünk a kezelések végére!

8. A tökéletes megjelenéshez egy szép smink is hozzátartozik. Télen viselhetsz mélyebb árnyalatokat, a bogyós gyümölcsök színeit, a természet fáradt tónusait: szeder, áfonya, padlizsán, grafitszürke, vagy ezek világosabb változatait: levendula, pezsgő. Esetleg az ünnepi arany, ezüst is szép összhatást kelthet. Válaszd a hozzád illő színeket, és próbálkozz olyan variációkkal is, amiket eddig nem mertél.

Szépséget, fiatalságot és a fogadalmaid betartásához kitartást kívánok az új esztendőre!

Fotók: sxc.hu

Kapcsolódó cikkek:

Téli kényeztetés a bőrnek

Tripla erő a feszesebb arcbőrért

Gyönyörű bőr a mínuszokban is

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ