A világhírű operaénekes február végén együtt koncertezik Budapesten Mahó Andreával.

A “negyedik tenorként” számon tartott világhírű argentin operaéneks, José Cura február 21-én lép fel Budapesten, a Papp László Sportarénában Mahó Andreával. Ő a „21. század tenorsztárja”, Amerikától Európán át Japánig egyaránt virágzik a karrierje, manapság az egyik legkeresettebb énekesként és karmesterként tartják számon. Neve egybeforr a minőséggel és garancia a világ minden táján.

José Cura és a magyar színésznő-énekesnő most először lépnek közösen színpadra, egy egészen különleges crossover produkcióval. Mahó Andrea korábban is bizonyított már világsztárok oldalán: Michel Schönberg, Sir Andrew Lloyd Webber, és Rhoda Scott világhírű orgonaművésznővel is nagy sikert aratott.

A koncert magyar vendége Andrea régi jó barátja és kollégája, Miller Zoltán. Korábban számos musicalben játszottak együtt, többek között Az Operaház Fantomjában és a Nyomorultakban.

Február 21-i egyedi koncertprogram igazi zenei kalandozás. A műfajok közötti átjárást a hagyományos komolyzene és a könnyedebb stílusú dalok biztosítják. A szervezők ígérete szerint az est művészei különleges kapcsolatot teremtenek ég és föld között, hamisíthatatlan jó életérzést biztosítva a publikumnak. A fantasztikus zenei alapot a Hungarian Studio Orchestra biztosítja.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ