Las Vegasban mutatta be legújabb robotporszívóját a Samsung. A kiemelkedő teljesítménnyel, tetszetős dizájnnal és kifejezetten hasznos funkciókkal rendelkező új készülékkel a takarítás még soha nem volt ilyen kényelmes és hatékony.

„Napjainkban egy családban a szülőknek rengeteg dolguk és elfoglaltságuk van, így nem véletlen, hogy folyamatosan azokat a lehetőségeket keresik, amelyekkel felgyorsíthatják a háztartási feladatok elvégzését, és így a takarítást is. Nyilvánvaló, hogy a felhasználók olyan okos funkciókkal felvértezett háztartási készülékekre vágynak, amelyek gyorsan, hatékonyan rendbe teszik otthonaikat, hogy aztán jusson idejük a szórakozásra is. A legújabb innovatív és stílusos robotporszívónk maximálisan megfelel ezeknek az igényeknek” – mondta Gareth Lewis, a Samsung Electronics Magyar Zrt. háztartási elektronikáért felelős vezetője.

A robotporszívók új korszaka

Az első robotporszívók megjelenésekor a takarítás forradalmasítása volt a cél. Ez azonban nem teljesülhetett teljes mértékben, hiszen a hagyományos robotporszívók nem voltak ugyanolyan hatékonyak a szőnyegen, mint például a kemény padlón. A Samsung POWERbot VR9000 készülékkel azonban mindez megváltozhat, hiszen az új, hihetetlen teljesítményű robotporszívó a fejlett technológiának és funkcióinak köszönhetően minden porral és kosszal könnyedén elbánik, legyen az akár a padlón, akár a szőnyegen.

A robotporszívó Digital Inverter Motorjának köszönhetően 60-szor nagyobb szívóerőt képes kifejteni, mint a hagyományos robotporszívók, eltávolítva a szőnyegből a port és egyéb szennyeződéseket is. A kemény fapadló és a laminált felület pedig szinte gyerekjáték a VR9000 számára, hiszen négyszögletes keféi mintegy tíz centiméterrel szélesebbek, mint a hagyományos robotporszívóké, így nincs szükség az oldalkefékre. A nagy teljesítmény és az egyedülálló CycloneForce technológia pedig olyan centrifugális erőt eredményez, ami minden koszt magába szív, és hosszú távon is biztosítja a szívóerőt.

A POWERbot VR9000 készülék olyan egyedi újításokkal is rendelkezik, amellyel mozgása még könnyebbé válik. Ellentétben más robotporszívókkal, a Height Performance FullView Sensor segítségével nagyobb területet lát át, és automatikusan érzékeli még a legapróbb akadályokat is. Nagy teljesítményű chipjeinek, érzékelőinek és a fedélzeti digitális kamerának köszönhetően a Visionary Mapping Plus System egy komplett térképet készít a felhasználó otthonáról, előre megtervezve a leghatékonyabb takarítási útvonalat, kikerülve az úttorlaszokat, lépcsőket vagy gyerekjátékokat. Az Easy Pass Wheels segítségével pedig a készülék egyszerűen körbejárja az egész lakást, míg a Point Cleaning technológiának köszönhetően a felhasználó akár a távirányító egyetlen kattintásával más irányba terelheti az eszközt.

Miután a POWERbot VR9000 elvégezte a rábízott takarítást, vagy lemerül az akkumulátora, automatikusan visszatér a dokkoló állomásra, hogy feltöltse magát.

A Samsung POWERbot VR9000 csillogó arany és elegáns fekete színben elérhető.

Kapcsolódó cikkek:

Már csak egy ruhafrissítő hiányzik az otthonából, ugye?

Kis vagy nagy töltet? Valósítsd meg!

Textil kresz Lakatos Márkkal

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ