Ki ne szeretne akárcsak egy kis időre is kedvenc sorozatszereplője bőrébe bújni? Iszak Eszti és Dobrády Ákos sincsenek ezzel másként. A csinos műsorvezető az Alkonyattól pirkadatig szexi vámpírlányának, a népszerű énekes pedig a Breaking Bad kémiatanárának, Walter Whitenak öltözött a Telenor MyTV eseményén. A hírességek jelmeze bárkinek ihletet adhat farsangra – nem kell hozzá más csak egy sárga kezeslábas és egy védőszemüveg, vagy egy kis művér és fekete szemfesték.

Iszak Eszti lélegzetelállító vámpírlányként, Molnár Andi dögös rendőrnőként, Dobrády Ákos és Puskás Peti sárga kezeslábasban jelent meg a Telenor MyTV partiján. A mulatság apropóját a sorozatok adták, a sztárok pedig egy-egy kultikus széria szereplőinek bőrébe bújtak.

„Nagyon szeretjük a sorozatokat. Általában együtt kezdjük el őket, de eltérő időbeosztásunk miatt én gyakran lemaradok, mert Ákos nem bírja ki, hogy ne nézze meg a legújabb részeket azonnal. Mikor este elalszom, még nézi, mikor reggel felkelek, már nézi, olyan mintha le sem feküdt volna” – mesélte Iszak Eszti nevetve. – „Az aktuális kedvencünk a Kártyavár – Kevin Spacey egyszerűen elképesztően játszik -, amit eddig a tv-ben követtünk nyomon, remélem, hogy a sorozat nemsokára felkerül a MyTV videótárába, úgy nem kell majd heteket várni az új részekre!” – tette hozzá a VIVA TV csinos műsorvezetője, aki azt is elárulta, nem mindig egyezik ízlésük párjával, ha sorozatválasztásra kerül a sor. – „A sitcomokat jobban szeretem, mint a drámákat, örök kedvencem például a Jóbarátok, amit nem egyszer néztem már újra. A 20-30 perces részekből akármennyit meg lehet nézni, de én igyekszem a napi 3 részt nem túllépni, hogy azért maradjon másra is időm napközben” – mondta Iszak Eszti, akitől Ákos vette át a szót.

Teljesen rá vagyok kattanva a Breaking Bad-re, nem véletlen, hogy a kémiazseni Walter White-nak öltöztem ma este. Minden egyes rész olyan feszültséggel ér véget, hogy az embernek muszáj azonnal folytatnia. Így lesz a sorozat pont ugyanolyan addiktív, mint a szerek, amikről szól” – mondta Dobrády Ákos.

Az énekes jelmezét Puskás Peti kosztümje tette teljessé, aki Walter White állandó bűntársának, Jesse Pinkmannek öltözött. Iszak Eszti sápadt vámpírjelmezét pedig Molnár Andi dögös szerelése egészítette ki, aki a SHIELD című sorozat rendőrnőjét idézte fel. A különleges estén minden a sorozatokról szólt, ezt a témát járták körül szakértők egy kerekasztal beszélgetésen, amelynek moderátora Lilu volt. A lebilincselő beszélgetést, Molnár  Andi, Iszak Eszti, Dobrády Ákos Puskás Peti és Muri Enikő is érdeklődéssel hallgatta végig.

Kapcsolódó cikkek:

Puskás Peti nem mond le a szexről!

Titkos vágyaikról meséltek a nyuszis magazin jelöltjei

Görög Zita whiskyvel főz

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ