2015. február 22-én, Magyarországon tart előadást Arnold Schwarzenegger az MVM SIKER-NAP konferencia és fesztivál rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában. A rendezvény fővédnökségét Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere és Benkő Vilmos közgazdász, befektető, üzletfejlesztő, a Magyar Tehetségek Nagykövete vállalta. Védnök Balogh Gábor, világbajnok öttusázó, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke.

A rendezvény nyitóbeszédét Borkai Zsolt, a MOB elnöke tartja.

Kiss-Török Gergely, a szervező Sikerember-Sorozat Kft. ügyvezetőjének elmondása szerint Magyarországon korábban nem volt hasonló esemény, éppen ezért itthon is igény van egy igazi motivációs napra, ahol egy rendezvény keretében, sikeres emberek beszélnek életútjukról, gondolataikról, sikerükről valamint az érvényesülésről. Annak érdekében pedig, hogy Arnold Schwarzenegger minél komfortosabban érezze magát Budapesten, az ötcsillagos Corinthia Hotel Budapest szálloda gondoskodik.

2015. február 22-e, egy fórum arra, hogy az élet különböző területein sikeres emberek bemutassák sikerük titkát, ezáltal is ösztönözve a közönséget arra, hogy ki-ki a maga életében is egyre eredményesebb lehessen.

Annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legközelebb álló témát, Arnold Schwarzenegger mellett a szervezők felkérték a magyar üzleti-, kulturális- és sportélet prominens képviselőit, hogy a rendezvény keretében osszák meg tapasztalataikat, gondolataikat a sikerről és motivációról. A sportoló előadók a Magyar Olimpiai Bizottság ajánlásával kaptak meghívást a rendezvényre.

A fellépők /legyen szó prezentációról, beszélgetésről vagy zenei programról/ mindenkit saját céljai elérésére ösztönöznek. A közönség olyan értékteremtő gondolatokat hallhat majd, melyeket követve bárki motiváltabb és eredményesebb lehet az élet különböző területein.

FELLÉPŐK

Hozleiter Fanni „Mosolyka”: Ki oly könnyedén viseli kerekesszékét, mint más nők a magassarkú cipőjüket. Te döntesz című könyve bestseller lett. Számos díjat és elismerést kapott, motivációs előadások százát tartja országszerte.

Dr. Kemény Dénes: állatorvos, válogatott vízilabdázó, edző, címzetes egyetemi docens. Szövetségi kapitányként 3-szoros olimpiai bajnok. A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

Rippel Brothers: Rippel Ferenc és Rippel Viktor: Nemzetközi hírű, kétszeres Állami díjjal kitüntetett magyar artistaművészek, kilencszeres világrekorderek. A Rippel Brothers Mozgásművészeti Akadémia alapítói.

Arnold Schwarzenegger: Golden-Globe díjas osztrák születésű amerikai színész, üzletember és politikus, korábbi testépítő bajnok, Kalifornia ex-kormányzója.

Béres Alexandra: Többszörös fitnesz magyar-, Európa és világbajnok. Mottó: „Minél többet adsz, annál gazdagabb vagy!”

Dudás Miklós: világbajnok kajakozó.

Katus Attila: Hatszoros világ-és kétszeres Európa aerobic bajnok, Világjátékok győztes, 2014 BioTech USA Fitbalance Award – „Az év Férfi oktatója”, 2014. decemberében – Magyar Szabadidősport Szövetség „A lakosság sportjáért” szövetségi kitüntetés tulajdonosa.

Dr. Kiss Gergely: Háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Sport szakjogász, a Modern Sportakadémia elnöke, a Duna Events és az AquaPio vízzel foglalkozó vállalkozások társtulajdonosa. „Az Életem a játék” című önéletrajzi könyv szerzője.

Kozmann György: többszörös világbajnok, olimpiai bronzérmes kenus

Kósa Erika: Magyarország leggazdagabb üzletasszonya, a Consequit Group elnöke

Szalay-Dakar Team: Szalay Balázs és Bunkóczi László a Szahara magyarjai. Balázs már 12. alkalommal állt rajthoz a világ leghosszabb és legnehezebb tereprally versenyén, a Dakar-rallyn, amelyet nyolcszor be is fejezett – ezzel rekorder a magyar versenyzők között. A sivatag alázatra és kitartásra tanította.

Talmácsi Gábor: Gyorsaságimotor-versenyző, MotoGP 125 cm3 világbajnok

Animal Cannibals: A banda 1989-ben alakult. 1995-ben jelent meg az első kislemezük a Takarítónő. Összesen12 nagylemezük jelent meg. A rengeteg jelölés mellett három Aranyzsiráf/Fonogram díjat kaptak, van egy Viva Comet gömbjük, két arany- és egy platinalemezük, valamint több mint 10 milliós youtube  nézettségük.

Danny Blue: Uri Geller utódjaként vált országosan ismertté, saját tévéműsorában még a legszkeptikusabbakat is meglepte. Gondolatolvasás, tárgyak mozgatása, manipuláció. Látványos műsoraival hihetetlen képességeiről tesz tanúbizonyságot Magyarország legismertebb mentalistája.

Rubint Réka és Schobert Norbert: Update 1 sikersztori

Deniz: A magyar zenei élet különleges színfoltja. A Petőfi Rádió egyik kiemelt előadója, állandó szereplője a zenetévék játszási listájának. Szóló előadóként, élőzenekarral és DJ-s formációban is járja az ország kisebb és nagyobb színpadjait.

Hevesi Tamás: énekes, labdarúgóedző

Julia Carpenter: Teniszütő helyett DJ pult: már gyerekkorában a zene volt a meghatározó. Ő az egyetlen női magyar DJ, aki a Tomorrowland fesztiválon is fellépett.

Lotfi Begi: Zeneipari alkimista, minden, amihez nyúl, arannyá válik. 2000-ben elindította a Pulzárt. 2011-ben Fonogram Díj. MTV Music Awardson „Az év elektronikus zenei produkciója” kategóriában a Compact Discoval a legjobb magyar zenekar díját vehette át.

Megyeri Balázs Blaise: zeneszerző és dalszövegíró, a Siker-Dal szerzője

New Level Empire: A formáció 2012 nyarán jött létre azzal a céllal, hogy zenekari formátumban, hangszeres megoldásokkal vigye színpadra a mostanában szinte kizárólag Dj-k által bemutatásra kerülő minőségi dance vonalat.

Rakonczai Fivérek: Imre és Viktor 2001 tavaszáig a VIP együttes tagjaiként, majd annak feloszlása után R-port néven zenéltek. Számos ismert slágert, filmzenét szereztek közösen.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ