A már évek óta nagy sikerrel forgalmazott csiga kozmetikum családot a gyártók újragondolták és a világon elsőként piacra dobták az elképesztően hatásos, 100%-ban igazolt ökológiai csiganyákot és más aktív összetevőket is tartalmazó arc- és testápoló kozmetikumokat egyaránt felölelő bőrápoló termékcsaládot. Bőrmegújító hatása klinikailag igazolt!

Sok kozmetikai termék ígér fiatalos külsőt, hidratálást vagy éppen puha és bársonyos bőrt. Az Armonia Helix Active termékcsalád tagjai nem csak ezeket a funkciókat látják el, de leszámolnak a kellemetlen bőrhibákkal és csökkentik a pigment foltokat is!

Különleges hatóanyaga az igazolt bio csiganyák

Első hallásra szokatlannak tűnhet, hogy egy kozmetikai termék csiganyákot tartalmaz, ám ez a különleges és természetes összetevő rendkívül magas proteintartalommal bír, amely bizonyítottan újraépíti, táplálja és regenerálja a bőrt, valamint segít kijavítani a már kialakult bőrhibákat.

A bio csiganyák előállításához az állatokat optimális természeti körülményei között tenyésztik, táplálkozásukat pedig kifejezetten a számukra biogazdálkodásban termesztett növényekkel oldják meg. A csiganyákot végül a világon egyedülálló módon dolgozzák fel, s közben az állatoknak sem esik bántódása.

Csak természetes és tiszta alapanyagok

A termékcsalád a csiganyák és a már jól bevált, bőrvédő és gyógyító képességéről ismert bio aloe vera mellett kiegészült a bio körömvirág kivonattal, amely vitaminokban és ásványi sókban gazdag hatóanyag, ezáltal puhábbá és finomabb tapintásúvá teszi a bőrt.

Bizonyítottan hatékony

Klinikai mérésekkel bizonyították, hogy a termékcsalád tagjai segítenek eltüntetni a ráncokat a bőr teljes felületén és a kellemetlen pigment foltokat is eredményesen csökkentik. A hatásért nem kell hónapokat várni: már négy órával a használat után látható az eredmény, négy hét rendszeres, napi két alkalommal történő használat pedig szinte hihetetlen átalakulást eredményezhet.

Termékcsalád „tetőtől – talpig”

A Helix Active termékcsalád a bőr összes problémájára megoldást nyújt, hiszen az arc teljes ápolása mellett az egész test igényli a törődést. A micellás arclemosóval és 3 színárnyalatban elérhető BB krémekkel kiegészült arcápoló kozmetikumok mellett megtalálható a könnyen felszívódó testápoló emulzió,ami maximálisan táplálja a bőrt, serkenti hidratációját, tonizál és javítja a kisebb bőrelváltozásokat; valamint a kézkrém, ami kellemes, puha érzést nyújt a kéznek.

Kapcsolódó cikkek:

Hatékony arctisztítás, hogy a bőr fellélegezhessen

Gránátalmát kívül-belül!

Pigmentfoltok? Szabadulj meg tőlük!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ