Usain Bolt volt a középpontja annak a látványos mutatványnak New Yorkban, ahol bemutatták a PUMA IGNITE-ot, a futócipőt ami maximális energia visszaadást biztosít. A város energiaközpontját ami sosem alszik, a Time Squareen egész nap futók futópadokon tartották működésben azt az energiát felhasználva amit IGNITE cipőjük gyűjtött össze és raktározott el. Átlépve a 100%-os küszöböt, a világ leggyorsabb embere emelkedett ki fények, füst és tűz kavalkádjában.

Ez nem az első alkalom, hogy Usain Bolt nagy belépőt ad New Yorkban. 2008-ban először döntötte meg a 100m-es világrekordot letéve ezzel az alapkövét egy csodálatos atlétikai karriernek ami azóta 5 mások világrekordot tud maga mögött, és bajnoksági aranyérmet. A világ leggyorsabb embere a PUMA IGNITE-ban melegít be és edz, hogy maximálja energiatermelését és hatékonyságát.

“Mindig is szerettem a jó belépőt, és ez a mostani egyszerűen hatalmas. Az emberek órákig futottak a hideg időben, néztük ahogy az energiamérő kúszik felfelé és amikor elérte a csúcspontot nem túlzok ha azt mondom hogy tűzijáték volt. Az IGNITE egy nagyszerű futócipő, a PUMA versenycipőkkel együtt, rengeteget edzettem ebben a cipőben és nagyon segít abban, hogy fenntartsam az energiaszintemet. Ezért imádom az INGITE-ot” – mondta Usain Bolt.

“Izgatott vagyok hogy újra itt lehetek New Yorkban a PUMA-val” – folytatta Usain. – “Különleges emlékeim vannak erről a városról – Mindig jól érzem magam, akár versenyzek akár mást csinálok itt. Mindig jó visszatérni.”

Kapcsolódó cikkek:

Lesd el a sztárok stílusát – fotókkal

Forever Faster – fotókkal

Cipő-kvartett: A Green Box Pack

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ