Majoros Péter „Majka” az Év Médiaszemélyisége lett. Ezt a megtisztelő címet egy kemény televíziós etap után erdei környezetben családja körében szerette volna megünnepelni.

Ha tehetném, minden hétvégén elutaznék a családommal pihenni és feltöltődni. Nem vágyom nagy, külföldi utakra, én itthon is jól érzem magam. Imádjuk Magyarországot és vannak kedvenc helyeink, ahová visszatérünk. Egyik ilyen a Bükk, ahol minden évszakban megfordultunk már” – kezdi Majka -“Felsőtárkány afrikai szállodája pedig kuriózum, ott mindig találunk újdonságot, ami miatt visszatérünk.”

Majka és Hajni kisfiúk születése előtt kettesben is többször vonult el a világ elől, ahogy ők mondják „mini szabikra”. Szükséges volt a feltöltődés, hiszen Majkát teljesen elfoglalta rapper karriere, majd következett a televíziózás. Mindkét helyen jöttek a sikerek, amik a családot néha háttérbe szorították, ilyenkor lelkiismeret furdalása volt az édesapának.

„Megérdemli a családom, hogy néhány napig csak az övék legyek, és én is megérdemlem ezt a kis időt, amit év elején kiszerveztem a mókuskerékből. Nem vállalok fellépéseket, csak a fiammal bohóckodom. Sokat játszunk együtt, és szeretem hallgatni a szuszogását, amikor mellettem alszik” – nevet a büszke apa, aki türelmesen válaszol 3 éves kisfia valamennyi kérdésére.

Marián most van abban a korban, amikor nagyon ragaszkodik az apukájához és szüksége van Petire – veszi át a szót Hajni – hiába volt velem egész nap, alig várta, mikor érkezik haza az apukája és rögtön a nyakába ugrott, onnan kezdve én mintha már nem is lennék” – mosolyog.

Nézd meg Majkáék cuki képeit!

[smooth=id:1050;]

A Bambara Hotelben a pihenés aktívan telt. Marián talált magának egy újabb kis barátot, Bizsu, a szálloda kabala szurikátája személyében. Kézen fogta és büszkén vezette végig a hotelben. Véd és dacszövetséget kötött vele. Addig anya és apa egy kicsit tudott kettesben is lazítani.

„Nagyon szeretjük a masszázsokat, pláne a különleges masszázsokat. A Bambarában egy afrikai páros masszázst próbáltunk ki, ami után újra születtem. Bevallom kicsit fáradtan és leverten érkeztem a szállodába, úgy érzetem lemerült az elemem, ezért is szükségem volt arra, hogy egy kicsit velem foglalkozzanak. A masszőr hölgy erre rögtön ráérzett” – emlékszik vissza Majka. – “A páros masszázs után jöhetett egy közös szaunázás. A tetőtérben lévő panoráma szaunából végignéztük a naplementét Hajnival. Nem tudom mikor volt erre utoljára időnk. Pazar volt. Kisfiunk Bizsuval a barlangfürdőben csatlakozott hozzánk. Pici baba kora óta járunk vele úszni ezért már lételeme a víz, nem féltem, hogy az óriási barlangtól meg fog ijedni. Igaz a különböző kis bugyrokba nem merészkedett be, de jó pár hosszt leúsztunk együtt.”

„Én a medence szélén szurkoltam a fiúknak. Nem szoktam aggódni, mert tudom, hogy Petinél biztonságban van Marci. A víz pedig nem okozhat akadályt – mosolyog Dundika.

A wellness és az úszás mindkét fiúnál meghozta a várt eredményt. Amíg Majka erőre kapott, kisfia elfáradt. A vacsora után kis szurikáta barátjának kellett őt a szobába kísérni ahol azonnal el is nyomta az álom.

Kapcsolódó cikkek:

Berki Krisztián: „A kislányom osztja be az időmet”

A sztárok is kíváncsiak SpongyaBob kalandjaira – fotókkal

A sztárok napja is reggelivel kezdődik

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ