Proud Mary, Bad Moon Rising, Green River – csak néhány a Creedence Clearwater Revival zenekar legnagyobb slágerei közül, amelyeket hamarosan élőben is hallhatunk, a most alakult CCR tribute zenekarnak köszönhetően.

Creedence Clearwater Reborn néven új tribute zenekar alakult az idén Budapesten. A banda a Creedence Clearwater Revival zenei munkássága előtt tiszteleg, az ő dalaikat szeretnék játszani a jövőben – az eredetihez hasonlóan, de kicsit saját egyéniségüket is beleszőve.

A CCR tribute band lapítói a Room Service-Bryan Adams tribute és a Station-U2 tribute zenekar két tagja, Kajtár tamás és Csákvári László, akik Jurisits Miklóssal és Jurisits Marcellal kiegészülve alkotnak egy csapatot.

Az 1967 és 1972 közt működött amerikai zenekar jól ismert számai (Proud Mary, Have You Ever Seen The Rain, Bad Moon Rising, Fortunate Son) mellett kevésbé ismert dalok is műsorra kerülnek majd a koncerteken.

Egyedi és eredeti tribute zenekart szerettünk volna, amiből itthon nincsen. Reméljük ez a produkció is kinövi majd magát, és életképes lesz a jövőben, mint a Room Service vagy a Station. Minden nosztalgiázni vágyó, rockzenét és a Creedence-t kedvelőt várunk majd a fellépéseinken” – mondta Csákvári László.

Jelenleg is gőzerővel folynak a próbák, és a zenekar azt ígéri, április környékén várható az első fellépésük.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ