Tibi atya és Fröccskocsmája nem tudja tétlenül nézni a “bevásárlókocsis gyermekágy” helyzetet, így jótékony cél érdekében cselekvésre buzdítja híveit. Vásároltunk 100 db plüss minion-figurát, melyet jótékony célból 9990 Ft-ért értékesítünk, így a befolyt 1 millió forintos összegből eszközöket vásárolunk a Tűzoltó utcai Gyermek-klinika lakóinak!

Kedvelt sztárjaink is az ügy mellé állnak, a jótékonyság főcelebritásai jelentek meg a mai sajtótájékoztatón, többek között: Hooligans Endi, Dombóvári István, Lorán Barnabás Trabarna, a Mary Popkids frontembere, Bártfalvi Sanyi és a Halott Pénz tagjai. Dukai Regina is a jótékonysági esemény egyik fővédnöke.

A közösségi média csatornákat kihasználva, a Radio Face, Tibi atya és Fröccskocsma oldala több mint 1,5 millió embernyi lefedettségű, a fiatal korosztályhoz szóló közösségi oldal. Így jött az ötlet, hogy megszólítva a fiatalabb közönséget, jótékonyságra buzdítjuk és jó cselekedetre őket. Célunk a közösségépítés, azokat a hívószavakat használjuk, ami érdekli és érinti őket, így jött az ötlet, hogy nem célzottan gyűjtünk adományt, hanem cserébe egy plüss figurát is adunk az adományozóknak.

A minionok megvásárolhatók a Fröccskocsmában, 9990 Ft-os áron, a sztárok által aláírt nagyobb minionok pedig árverezésre kerülnek, licitálni lehet rájuk a www.froccskocsma.hu oldalon.

Tóth Máté, a Humbákfalvi Művek marketing-vezetője is képviseltette magát az eseményen, elmondása alapján az idősebb korosztály felelőssége a fiatalok jó irányba terelése, ezzel a céllal szeretnénk a jó útra vezetni őket.

Kapcsolódó cikkek:

Fábián Anita félti a kislányát

Farkasházi Réka szakmát vált?

Híres csajok hálószobatitkai

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ