A szépségápolás még sosem volt annyira kellemes, mint a Remington Reveal arctisztító keféjével. A készülék nem csak gyönyörű, üde bőrt varázsol, de nyugtatóan masszíroz, felpezsdíti a sejteket és egészséges szépséget kölcsönöz az arcnak.

Sokszor érezzük úgy, hogy legszívesebben minden nap befeküdnénk a kozmetikus székébe, annyira jól esik, amikor kényeztetik a bőrünket. Mostantól azonban az otthonunkban is megkaphatjuk azt a professzionális szépségápolást, amit eddig csak a szakemberek nyújtottak, hiszen megérkezett a Reveal arctisztító kefe.

A szépségápolási eszköz egyesíti a kellemest a hasznossal: mélytisztítási technológiája segítségével új életet lehel a bőrünkbe, széppé, üdévé és kellemesen ragyogóvá varázsolva azt, közben pedig gyengéd mozdulatokkal kényezteti az arcot.

Az arctisztító kefe titka a mozgásban rejlik: a fej kettős funkciójú forgó és vibráló technológiája optimalizálja a tisztítóeljárás hatását. Nem kell dörzsölni, egyszerűen hozzá érintjük a kefés fejet, és hagyjuk, hogy magától eltávolítsa az elhalt hámsejteket, így tisztítva meg a teljes arcbőrt. A készülék 20 másodpercenként arra is figyelmeztet, hogy helyezzük át egyik területről a másikra.

Az arctisztító kefe használata nagyon egyszerű, ráadásul annak sem kell aggódnia, akinek érzékeny bőre miatt eddig kerülnie kellett az arcradír használatát, hiszen a Reveal három különböző fejjel kapható, ráadásul használója három sebességi fokozat közül választhat aszerint, hogy melyik passzol leginkább hozzá.

Az eszközt egyetlen töltéssel akár 30 alkalommal is használhatjuk, ráadásul vízálló tulajdonságának köszönhetően akár zuhanyzás közben is kényeztethetjük felpuhult arcbőrünket.

Kapcsolódó cikkek:

Ráncok nélkül – forgasd vissza az idő kerekét!

Hatékony arctisztítás, hogy a bőr fellélegezhessen

Öko-csigakrém a makulátlan bőrért

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ