Igazi szakáll-forradalom robbant ki az utóbbi néhány évben, és a férfiak arcszőrzete hivatalosan is a stílusosság részévé vált. Ám nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a szakáll csak akkor szexi, ha ápolt!

Egyértelmű, hogy a nők buknak a férfias megjelenésre, aminek elengedhetetlen kelléke a szexi arcszőrzet. Bár minden szakáll más és más, egy valamiben megegyeznek: alapos és precíz ápolás nélkül csak ősember-megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Ezért érdemes betartani néhány alapszabályt, amikor a külsőről van szó.

Tökéletes hosszúság

Egy férfi tudja, mi áll neki jól, éppen ezért tisztában van azzal is, hogy milyen hosszú szakállat szeretne viselni. Azért, hogy a választék ne csupán a rövid vagy a hosszú legyen, a Remington Beard Kit három különböző méretű vezetőfésű fejet biztosít a megfelelő hosszúság kiválasztásához. A precíziós zoom hosszúságbeállító technikának köszönhetően a férfiak pontosan olyan szakállat készíthetnek, amelynek egyetlen hölgy sem tud ellenállni.

Jót és azonnal

A modern férfi nem ér rá teketóriázni, hanem mindent azonnal szeretne. Ha a külsőről van szó, senki sem szeretne kompromisszumot kötni minőség és gyorsaság között, ezért a Bread Kit 120 percig használható töltés nélkül bárhol és bármikor, így nem kell arra várnod, hogy végre belevághass a fazonírozásba. A fejek pillanatok alatt cserélhetők, az önélező mechanizmus pedig garancia arra, hogy a férfiak mindig a tökéletes eredményt kapják.

Az ördög a részletekben rejlik

A vonzó szakáll titka nem csupán a megfelelő hosszúságban rejlik, hiszen nagyon fontos, hogy minden pillanatban az ápoltság érzését nyújtsa. Ezért a gépi vágás után érdemes ollóval megigazítani a rakoncátlan szőrszálakat, amelyek ellenálltak a titán bevonatú pengéknek is, majd a teljes arcszőrzetet lekefélni. Erre a legtökéletesebb eszköz a rozsdamentes acél olló és a vaddisznó sörtés szakáll kefe, amelyek szintén megtalálhatóak a Remington Beard Kit készletben.

Kapcsolódó cikkek:

Ellentétek vonzásában

Légy precíz borotválkozáskor is!

A dolgok egy hajszálon múlnak

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ