Sárga, zöld, és egy kis kék is… gumicukrok között válogattak hazánk csinos sztárjai. Iszak Eszti, Hien és Várhegyi Lucas Palmira csajos napot tartott, ahol régi és új döntéseikről beszélgettek.  A lányok a felhőtlen délutánon egy gif készítő automatát is kipróbáltak.

Vidám környezetben komoly dolgokról beszélgetett Hien, Iszak Eszti és Várhegyi Lucas Palmira a Rising Star nyertese. A fiatal lányok a választás szabadságáról osztották meg egymással véleményüket. Hiennek például nemrég egy igazán nagy döntést kellett meghoznia.

„Sokan mondják, hogy régen sokkal jobb volt a világ, azonban egy dolog biztosan pozitív irányba mozdult el az utóbbi időben, ez pedig az, hogy szabadon választhatunk, rengeteg lehetőség áll előttünk. Eldönthetjük, hogy milyen ruhákban akarunk járni, vagy akár azt, hogy ki legyen a párunk – volt időszak, amikor egy fiatal lánynak még beleszólása sem volt ebbe. Ez a tanulásra is igaz, szerencsére nekem megadatott, hogy hamarosan külföldön kezdjem meg tanulmányaimat. Ma már szinte mindenhol elfogadott, hogy egy nő is tanuljon, az emberek sokkal nyitottabbak” – magyarázta Hien.

Iszak Eszti szerint a hétköznapokban is nagyon fontos, hogy szabadon választhassunk, legyen szó akár az öltözködésről.

„A választás szabadságát leginkább az öltözködésben élem ki, ez számomra egyfajta önkifejezési forma. Már kiskoromban eldöntöttem, hogy soha nem szeretnék olyan helyen dolgozni, ahol munkaruhát kell viselnem”– árulta el a VIVA TV műsorvezetője.

A Rising Star győztesének élete nemrég gyökeresen megváltozott. Palmira szerint ha valaki él a választás szabadságával, az egyfajta önbizalmat jelent.

„Mostanában rengeteg döntést kellett meghoznom, sok lehetőség közül kellett választanom. Világéletemben arra neveltek a szüleim, hogy a saját megérzéseimben bízzak: mindig meghallgatom, mit tanácsolnak mások, de a döntéseimet egyedül hozom meg. Most például úgy határoztam, hogy külön költözöm a családomtól, de a továbbtanulásban is egyedül én választom ki, hogy mit szeretnék. Az anyukám abszolút támogat ebben, egyszerűen bízik abban, hogy azt teszem, ami hosszútávon is a legjobb számomra” – tette hozzá a csinos énekeső.

Kapcsolódó cikkek:

Zsírégetés szépségkirálynő módra

Sokkoló fotók jelentek meg a műsorvezetőről

Váó! Szexi szépségek a tengerparton

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ