Hamarosan itt a nyár, a rövid szoknyák, a lenge ruhák és a bikinik ideje, amikor a legkevésbé szeretnénk a szőrtelenítéssel foglalkozni. Jó hír, hogy többé nem is kell!

A modern nő két dolgot szeret igazán: a minőséget és a gyorsaságot – és ez főként akkor igaz, ha a szépségéről van szó. A Remington ezért alkotta meg az IPL6500 tartós szőrtelenítő készüléket, melynek néhány alkalmas használata olyan tökéletesen sima bőrt eredményez, amilyet eddig csak a kozmetikusnál tapasztaltunk.

A forradalmian új IPL Propulse technológia a fény energiáját a szőrtüszőkön a legfontosabb helyre – a szőrszálak gyökerére – fókuszálva felmelegíti a tüszőket, ezáltal megszakítja a szőr növekedési ciklusát. Így fájdalommentesen és gyorsan végez tökéletes munkát a kisebb, érzékenyebb területeken és a nagy bőrfelületeken is; így legyen szó az arcról vagy a lábakról, az eredmény garantált. Ráadásul a férfiak sem maradnak ki a jóból, hiszen az ő testszőrzetüket is ugyanolyan hatékonyan távolítja el.

A klinikailag tesztelt és bőrgyógyászok által javasolt, otthon is teljesen biztonságosan használható készüléknek köszönhetően saját fürdőszobánkban elvégezhetjük a szőrtelenítést tetőtől talpig, a test minden részén. Ráadásul elég három alkalom, hogy láthatóan selymes bőrt varázsoljunk magunknak. (A testen végzett klinikai vizsgálatok szerint már három kezelés után is átlagosan akár 94,3%-al kevesebb szőrt észleltek a kezelt területen tizenkét hónap elteltével. Ez az eredmény hasonló a professzionális szőreltávolító berendezések esetében megfigyeltekkel.)  A tartós szőrtelenítő nem csak a nyári szezon előtt, de életed végéig hű társad marad, hiszen a tartós izzónak köszönhetően a készülék sosem hagy cserben!

Kapcsolódó cikkek:

Kényeztető szépségápolás a fürdőszobádban

Ismerd meg a mediterrán szépségápolás alapját!

A szexi szakáll három ismérve

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ